Jagoda - opinia (1) Jestem zachwycona tym miejscem. Polecam ten sklep każdej puszystej Pani.... Jagoda Evelina - opinia (1) Polecam w stu procentach. Wszystko mnie zachwyciło w tym miejscu: obsługa,... Evelina Sonia - opinia (1) Trafiłam do tego sklepu zupełnie przypadkiem, ale już teraz wiem, że zostanę... Sonia
Nowak - opinia (1) Jeśli miałabym wskazać jeden ulubiony sklep z odzieżą dla puszystych na... Nowak Mary - opinia (1) Sklep, który spełnił wszystkie moje oczekiwania! Styl, jakość, fachowość w... Mary ElizaMa. - opinia (1) Serdecznie polecam. Pełen profesjonalizm. Ogromna, fachowa, przemiła pomoc w... ElizaMa. DariaM - opinia (1) Jestem mile zaskoczona bogatą ofertą sklepu b-maxi. Każda puszysta Pani na... DariaM Angelika Jankowska - opinia (1) Korzystam z usług tego salonu od bardzo dawna i jeszcze się nie zdarzyło,... Angelika Jankowska Hanka - opinia (1) Według mnie jest to jeden z najlepszych sklepów tego typu na Pomorzu. Jestem... Hanka Eliza - opinia (1) Serdecznie polecam ten sklep wszystkim pulchnym paniom z Pomorza ze względu... Eliza Marysia - opinia (1) Serdecznie dziękuję za pomoc w wyborze idealnej sukienki na ślub :) Byłam... Marysia Wiktoria - opinia (1) Trafiłam do świetnego sklepu i z całego serca polecam go wszystkim większym... Wiktoria Sara - opinia (1) Zgadzam się ze wszystkimi pozytywnymi opiniami dotyczącymi tego sklepu. Sama... Sara Eliza - opinia (1) Polecam każdemu mój ulubiony sklep z ciuszkami. Jestem tam częstym gościem i... Eliza Ann - opinia (1) Chciałabym wszystkim polecić mój ulubiony sklep z pięknymi ciuszkami dla... Ann Emilka - opinia (1) Wreszcie znalazłam miejsce, które spełnia wszystkie moje oczekiwania. Piękne,... Emilka Lea - opinia (1) Fajny, nowoczesny sklep z ubraniami w dużych rozmiarach dla każdej modnej... Lea Daria - opinia (1) Wreszcie trafiłam do sklepu, który poważnie traktuje swoje klientki! Jestem... Daria Ok! (1) Bardzo miła, profesjonalna, rzetelna, gotowa do pomocy obsługa, jednak nie... Cecylia SKLEP WARTY POLECENIA (1) Absolutnie nie zgadzam się z zarzutem co do niskiej jakości obsługi. Według... Agata Augustyniak