Brak kontaktu z opiekunem oferty (1) Utrudnione oglądanie nieruchomości którą byłem zainteresowany, a pod którą... Robert POTENCJALNA NIEZADOWOLONA KLIENTKA (1) Bardzo rzadko wystawiam opinię w internecie , ale tym razem jednak się... Halina BARDZO ZADOWOLONY KLIENT (1) Od wielu lat Pani Pawlikowska zajmuje sie wynajmem mojego mieszkania. Jako... Maciej Kaminski
Nie polecam. Naprawdę słabo (2) Uwaga potwierdzam pozostałe złe opinie o tym biurze . Kobieta zabiera tylko... Marek znakomita obsługa sprzedającego (1) za pośrednictwem B. Pawlikowska Nieruchomości stosunkowo szybko sprzedałem... zdzislaw ... (1) Mają ludzi ze debili W tym roku chciałam kupić mieszkanie na Zaspie.... Anna E.B. - opinia (1) Z usług biura korzystałam dwukrotnie: w 1996 (kupno,zamiana) - już wówczas... E.B. nie polecam- jako kupująca (1) kobieta nie zorientowana w posiadanych w ofercie mieszkaniach, nieuprzejma i... zezol Agencja ma gdzieś klientów (1) Kilka razy dzwoniłem z zapytaniem o ofertę umieszczona na internecie niestety... Adam s