Polecam! (1) Dwukrotnie skorzystałam z usług Pani Pawlikowskiej i za każdym razem mogłam... Katarzyna Polecam! (1) Po raz pierwszy skontaktowaliśmy się z Panią Barbarą, gdy szukaliśmy... Karolina Polecam współpracę! (1) Polecam współpracę, merytorycznie super. Alina
Profesjonalna i rzetelna (1) Skorzystałem trzy razy z pomocy tego biura. 2 x wynajem 1 x zakup... Marian Kompetentnie i skutecznie (1) Biuro Nieruchomosci Pani Pawlikowskiej przeprowadziło sprzedaż domu z pełnym... Agnieszka Brosz Der kompetenteste Makler in der Stadt (1) Frau Barbara Pawlikowska hat den Verkauf unseres Hauses über Jahre begleitet.... Magdalena Reichelt Biuro nieruchomości B. Pawlikowska (1) Z usług biura nieruchomości Pani Barbary Pawlikowskiej korzystałam po raz... Anna Szybki kontakt, profesjonalne odpowiedzi, będę polecać (1) Polecam wszystkim chcącym szybkiej i profesjonalnej obsługi! Anna Pełen profesjonalizm (1) Polecam biuro nieruchomości Pani Barbary Pawlikowskiej. Miła i fachowa... Witold Serdecznie polecam współpracę z biurem Pani Barbary (1) Przede wszystkim chciałabym podziękować za profesjonalną obsługę całej... Paulina Polecam Biuro Nieruchomości Pani Basi (1) Od wielu lat współpracuję z Biurem Nieruchomości Pani Basi... Marek S. NIE TRAC CZASU SZUKAJ GDZIES INDZIEJ (1) Agentka Biura Pawlikowska Nieruchomosci Pani Ola zaprezentowala mi kilka... Marek Best real state agency i have explored in Gdansk (1) I have try around with some different real state agencies, but no one of them... Lukas Z pełną świadomością polecam! (1) Polecam biuro Pani Pawlikowskiej. Świetna współpraca na każdym etapie... Magdalena Bardzo polecam (1) Polecam biuro nieruchomości, które działa w sposób profesjonalny, rzeczowy i... Anna Najlepsze Biuro Nieruchomości w Gdańsku (1) Z Biurem p. Barbary Pawlikowskiej załatwiałem trzecią transakcję. Mogę mówić... Robert to biuro to jakaś pomyłka (2) Uwaga nie polecam nikomu współpracy z tym"biurem" .Komentarze negatywne jak... Jarek profesjonalne biuro pośrednictwa nieruchomości (1) Bardzo polecam biuro Pani Pawlikowskiej. Po negatywnych doświadczeniach z... TT Pośrednictwo na najwyższym poziomie (1) Z przyjemnością wystawiam wzorową opinię dla biura Pani Barbary. Przebieg... Agnieszka biuro godne polecenia (1) Profesjonalna, miła i sprawna obsługa. Pani Pawlikowska jest niezwykle... Adrianna