Polecam! (1) Świetna jakość druku i kreatywni graficy. Od kilku lata zamawiam... Asia Zdecydowanie polecam! (1) Współpracujemy już od jakiegoś czasu i nie mam żadnych zastrzeżeń. Zawsze... UCS Polecam B3 Project!! (1) Miła, i co równie ważne, kompetentna obsługa. zamówienie zrealizowane szybko... Dorota Kurek
Solidnie, tanio i szybko :) (1) Dawny slogan mówi, że usługa może być tania i szybka ale nie będzie dobra... jk-foto.pl Szybko i profesjonalnie (1) Polecam zespół z B3PROJECT. Super ekipa, potrafiąca dobrze doradzić oraz... Krzysztof Godlewski Miło i profesjonalnie (1) Miałam okazje skorzystać z usług drukarni przy druku wizytówek. Wyszły one... monika BARDZO DOBRZY polecam! (1) Firma bardzo dobrze obsługująca Klienta, dobry kontakt mailowy, błyskawiczna... biuro podróży AGMA TOUR szybko i b. dobrze (1) szybko i bez zgrzytów, realizacja ulotek i folderu z dnia na dzień. poprawili... piotr Konkretnie, szybko i tanio (1) Myślałem że mam gotowy projekt do wydruku i szybko uda się wydrukować... Artur K. wszystko na 6! (1) Drugi raz już skorzystałam z usług B3P, wcześniej prywatnie a teraz służbowo.... Agnieszka Dobra jakość, kalendarz od 1 sztuki (1) Polecam usługi tej drukarni w której wydrukowałam kalendarz w nakładzie 1... bess polecam (1) szybka realizacja zamówienia , w dobrej cenie LP ewaibartek - opinia (1) W porównaniu z szeroką ofertą konkurencji, ta drukarnia wykonała co trzeba w... ewaibartek