Piotr - ocena (1) Bardzo słaba jakość wydruku. Termin i czas oczekiwania o 2 tygodnie dłuższy... Piotr Druk wielkoformatowy Polecam Drukarnie B3project! (2) Serdecznie polecam drukarnie B3project. Zamówiłem plakaty w formacie B2 i... Radek Polecam! (1) Miła i profesjonalna obsługa. Szybka realizacja. 100 % zadowolenia ze... Paulina
Polecam (1) Polecam serdecznie, wysoka jakość , piękna grafika. Zostały spełnione... Paula polecam, profesjonalna i świetna obsługa!!! (1) od kilku lat zamawiam tam kalendarze personalizowane. naprawdę dobra jakość,... Beata Polecam !!! (1) Szybka oferta, dobra jakość produktu ( zamówiłem kalendarze ), polecam Piotr S. Dobre i szybkie wykonanie zamówionych kalendarzy (1) Zamówiłam w firmie kalendarze, jakość wykonania bardzo dobra, szybka... Justyna SUPER! (1) Wszystko elegancko! Świetna obsługa. Firma na prawdę godna polecenia! Ja Polecam! (1) W drukarni B 3 projekt zleciłam druk katalogów. Jestem bardzo zadowolona z... Iwona Katalog jak marzenie (1) Zgłosiłam się do B3PROJECT z pewnym ogólnym pojęciem co do kształtu katalogu.... MB Jak najbardziej polecam (1) Szybka realizacja plus projekt- na szybko i w dodatku bardzo dobry! Jakość... skok w rock Polecam !!! (1) Przemiła obsługa, fachowe doradztwo, duży wybór papieru i świetna jakość... Ania Polecam (1) Polecam firmę. Zamawiałem wizytówki, oraz zaprojektowanie loga mojej firmy.... Tomasz SUPER KALENDARZ (1) Pod koniec 2015 roku zamówiłam w drukarni B3 Project kalendarz ścienny na... Eryka Tomek - opinia (1) Szybko, łatwo i przyjemnie. Polecam gorąco! Tomek pochwała życia (1) Pełen profesjonalizm, szybkie wykonanie, pomysłowa szata graficzna i... Marcin Pozytywnie (1) Witam, bardzo serdecznie polecam tą drukarnie, świetne doradztwo, niedługi... Karola drukarnia (4) Drukarnia realizuje zamówienia profesjonalnie i szybko, kontakt z klientem-... Urszula Dobra jakość w dużej cenie przy małym nakładzie (1) Najsympatyczniejszą osobą z zespołu jest Pan grafik, doradza i nie zniechęca... misia Solidna firma! (1) Zamówiłem teczki reklamowe A4 i z pewnością to nie będzie ostatnie... City Home Nieruchomości (Adam)