BAAAARDZO POLECAM ELKĘ SCHOOL SZCZEGÓLNIE JAZDY Z EDYTĄ KAMIŃSKĄ

Do zrobienia prawa jazdy zbieralam sie od lat wiec gdy wreszcie sie zdecydowałam na kurs postanowiłam skorzystać z usług renomowanej szkoły dlatego właśnie mój wybór padł na Elkę School. Wybór okazał się strzałem w 10:.Panie w biurze w Gdyni Centrum były przemiłe, pomocne i ZAWSZE uśmiechnięte ( szczególnie pozdrawiam Panią Klaudię i Panią Martę:). Kurs teoretyczny z Panem Maćkiem przeprowadzony profesjonalnie i z humorem. Jeśli chodzi o szkolenie praktyczne to gorąco polecam jazdy z EDYTKĄ KAMIŃSKĄ. Edyta to solidna firma- do swojej pracy podchodzi poważnie i profesjonalnie-naprawdę zależy jej nie tylko żeby świetnie przygotować kursanta do egzaminu ale żeby nauczyć go jak bezpiecznie i z głową poruszać się po drogach już po uzyskaniu prawka.Lekcje z Edytą to prawdziwa szkoła jazdy- Edytka ciśnie z lewoskrętów;)wywleka kursantów na największe i najtrudniejsze skrzyżowania a wszystko po to,by oswoić ich z trudnymi, czasem stresującymi sytuacjami na drodze.Edyta jest wymagającym instruktorem( a tylko taki może Cię czegoś nauczyć) a jednocześnie BARDZO pozytywną osobą-zawsze miłą, uśmiechniętą i komunikatywną dlatego jazdy z nią były dla mnie mega fajnym doświadczeniem :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: BAAAARDZO POLECAM ELKĘ SCHOOL SZCZEGÓLNIE JAZDY Z EDYTĄ KAMIŃSKĄ

Pani Haniu nasze Gratulacje :).
Szerokiej drogi!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0