Bailine naprawdę działa!!! (4) O metodzie odchudzania z Bailine dowiedziałam się od koleżanki z pracy, która... Anna Sierakowska ppp - opinia (3) Nie polecam nikomu tego studia,poniewaz wydałam pieniadze, a nic mi nie... ppp Polecam, warto (1) To była moja pierwsza seria zabiegów i jestem zadowolona. Czuję się po nich... Lila
Mariola - opinia (2) Poszłam na zabieg próbny i nie spodziewałam sie aż takiego efektu,schudłam... Mariola Polecam .. (1) Bardzo mila obsluga. Przyjazny klimat. Relaks z widoczny rezultatem . Po... Agnieszka ID4240 Wspaniałe efekty :) (1) Korzystam z usług tego salonu już od kilku miesięcy. Efekty zdecydowanie... ID 4301 warto (1) Bardzo miła i profesionalna obsługa. Po raz drugi korzystam z ich usług.... SYLWIA KRUSZEWSKA (1928) Bailine to gwarantowana poprawa samopoczucia (1) W trakcie zabiegu udało mi się zmniejszyć obwód bioder , "spłaszczyć" brzuch,... Małgorzata Lech (3152) POLECAM (1) kolejna skuteczna cegiełka do realizacji marzeń - Polecam ! Natalia IP 1995 mikrodermabrazja (1) Koleżanka poleciła mi salon, skorzystałam z pakietu zabieów mikrodermabrazji... anma Rewelacja (1) Gdy tylko stwierdzisz, ze masz za duzo centymetrow zeby wcisnac sie w swoja... 1769 Weronika Mucha warto (1) polecam wszystkim chcącym się odchudzić, lepiej czuć a nie mającym czasu na... Ewa Hania 2770 - opinia (1) Jestem stałą klientką Salonu Bailine w Gdyni od 2 lat, korzystam z zabiegów... Hania 2770 przedłużanie rzęs (1) Witam wszystkich, miałam szczęście skorzystać z usługi przedłużania rzęs już... Iwona zdecydowanie polecam (1) Korzystałam z pakietu zabiegów mikrodermabrazja połączona z mezoterapią... Monika _Przedłużanie paznokci_ (1) Pani Izabela bardzo dobrze przedłuża paznokcie,rewelacyjnie wyglądają tak jak... _Magdalena_