Karol - opinia (1) Szczerze polecam to miejsce, z bólem zmagałem się przez dłuższy czas. Po... Karol Dorota - opinia (1) Gorąco polecam:)Z bólem zmagałam się od dłuższego czasu.Badania i... Dorota Aga - opinia (1) Przyjemna atmosfera, konkretna rozmowa przed masażem i świetne efekty po.... Aga
Grzesiu - opinia (1) Profesjonalna obsługa polecam wszystkim, którzy zbierają się od dłuższego... Grzesiu Marek Szymanowicz - opinia (1) Do salonu BAN-Qi trafiłem z polecenia znajomej. Szukałem skutecznego... Marek Szymanowicz Marta - opinia (1) Polecam! Fachowa obsługa, świetny specjalista. Marta Marta - opinia (1) Polecam! Fachowa obsługa, świetny specjalista. Marta Michał - opinia (1) Bardzo polecam! Moje problemy z plecami ustąpiły. Michał Qazi - opinia (1) Bardzo dobry fachowiec. Ustawi krążki, uleczy stawy, zmiękczy mięśnie. A przy... Qazi Jan - opinia (1) Ból oraz brak stabilności w stawie kolanowym ograniczały znacznie moją... Jan Niewolnik fotela - opinia (1) Wiele godzin spedzanych w fotelu przed komputerem doprowadzily do problemow... Niewolnik fotela Kamila - opinia (1) Polecam wszystkim, którzy zmagają sie z jakimkolwiek bólem... Łukasz jest w... Kamila Wróbel - opinia (1) Świetne podejście, widać i czuć dużą wiedzę i aktualną chęć pomocy w... Wróbel Bartłomiej - opinia (1) Świetne podejście do pacjenta. Widać i czuć zangażowanie oraz chęć pomocy w... Bartłomiej Gabinet godny polecenia. (1) Pełen profesjonalizm, połączony z dużą wiedzą. Polecam, choć wiem, że przez... Arkadiusz Talent i wiedza!!! (1) Niesamowity specjalista. Od wielu lat mam problemy z kręgosłupem, a tu... Justyna Najlepszy w Trójmieście! (1) Niesamowicie profesjonalne podejście do klienta i do problemu. Posiada... Patryk Polecam :) (1) Jestem zadowolona , że trafiłam na Łukasza. Dokuczał mi straszny ból w... Nina PROFESJONALISTA - zdecydowanie polecam! (1) Jeśli chcesz skorzystać z pomocy profesjonalisty w celu rozstania się z bólem... A. K. Ręcę, które leczą :) Polecam !!!!!! (1) Co tu dużo pisać... Łukasz to profesjonalny, doświadczony masażysta. Już po... Marta