Do PSSP moja córka uczęszczała w klasie V i VI. Szkoła ma bardzo miłą atmosferę, dzieci z przyjemnością do niej chodzą, kadra bardzo się stara by dzieci były zadowolone i szczęśliwe, organizowanych jest wiele konkursów i imprez szkolnych (m.in. coroczny festyn rodzinny), szkoła ma świetlicę i bardzo dobry catering obiadowy (za przystępną cenę). W klasie VI dzieci były bardzo motywowane do pracy i nauki co dało wspaniały efekt bardzo dobrych wyników na testach kompetencji (I miejsce wśród szkół gdyńskich). Nauczyciele i dyrekcja służą pomoca i są w ciągłym kontakcie z rodzicami, można załatwić każdą nawet wydawałoby się najtrudniejszą sprawę bez problemów. Psycholog szkolny interweniuje gdy tylko są jakieś problemy wśród dzieci i robi to w naprawdę profesjonalny sposób. Teraz gdy kończy się już rok szkolny i córka pójdzie do gimnazjum jestem pewna, że będzie miała wspaniałe wspomnienia z okresu nauki w tej szkole. Moją opinię dodatkowo utwierdza porównanie z inną szkołą prywatną do której chodzi druga córka i która miała być tak wspaniała a niestety absolutnie nie spełnia naszych oczekiwań pomino ponad dwukrotnie wyższego czesnego. Ogólnie bardzo polecamy PSSP innym rodzicom !!