Polecam wszystkim, którzy chcą poczuć się naprawdę miło i profesjonalnie obsłużeni!Po nieudanych próbach samodzielnego farbowania włosów potrzebowałam pomocy by móc zdjąć czapkę z głowy, więc pojawiłam się w salonie" SŁOŃCE AFRYKI " i spotkało mnie wielkie zaskoczenie.Na wstępnie szefowa salonu podeszła bardzo profesjonalnie do tematu-mimo, iż wzbudzałam wielkie zainteresowanie na ulicy (miałam czubek głowy w kolorze mandarynki) ona sama nie dała poznać, że moje włosy wyglądają fatalnie -miło:) zaproponowała rozmowę z Panią fryzjerką w celu oceny tematu przez fachowca i ewentualnych propozycji korekty koloru.Przywitana zostałam kawą i przez cały czas pobytu miałam wrażenie, że wszyscy tam pracujący naprawdę zainteresowani są zadowoleniem klienta.Moimi włosami zajęła się bardzo sympatyczna Pani fryzjerka(młodziutka blondynka), która poświęcała całą swoją energię bym wyszła naprawdę zadowolona i pozbyła się grymasu na widok własnych włosów.
Jeżeli ktoś chce poczuć się naprawdę zadowolony z wykonanej usługi i do tego oczekuje miłej obsługi to zdecydowanie polecam wybrać się do tego salonu.”Przykład idzie z góry”, więc wielkie gratulacje dla szefowej -tworzycie naprawdę