bzdura (1) A co z karnetem zakupionym w salonie? Kto zwróci pieniądze? Aga ZŁODZIEJE!!!!!!!! (1) Kupiłam promocyjny kupon na solarium skorzystałam tylko dwa razy i ...... oszukana Prawdziwa Afryka ! (3) Cudowny klimat, wystrój oraz obsługa. Jestem oczarowana, Choć mieszkam w... Dominika
Polecam ale tylko z gruperem (10) Generalnie w porządku. Skorzystałam z grupera, za 69 zł miałam obcięcie... Zuzanna Mnie też oszukali (2) Mam kupon na masaż dla par, nie udało mi się go wykorzystać, gdyż salon... Masaz nie można się skontaktować!! (1) nie wiem co sie dzieje ale nie mogę się dodzwonić do salonu ani na komórkę... Alisia Nie polecam (1) wykupiłam pakiet na gruperze o wartości 135 miało być wraz z regeneracją... Sziszi NIE POLECAM!!! (6) W salonie byłam po raz pierwszy, z Grupera, niestety już nigdy więcej nie... AK Bardzo zadowolona klienta (1) Była to moja pierwsza wizyta w salonie Słońce Afryki, po której jestem bardzo... Natalia fryzjer (7) czy ktos korzystal z uslug fryzjerskich w tym salonie? mam bardzo zle... kulka polecam fryzjera !!!! (1) Witam, właśnie wróciłam z salonu "Słońce Afryki" i z przyjemnością chciałabym... Agata CUDOWNE MIEJSCE NA ZIEMI (1) Tak się cieszę, że dzięki gruperowi trafiłam w to miejsce. Wyszłam stamtąd... brunetka - blondynka Profesjonalizm robi swoje (1) Witam, Otrzymałem z żoną prezent na masaż całościowy. To był najlepszy masaż... Mariusz(33) i Dorota (32) Slonce afryki-gruper (1) Dzien dobry, otoz ja rowniez korzystalam z uslug zakladu z oferty grupera,... Gosia wizyta ksandra - opinia (2) Korzystałam poprzez oferte grupera z usług fryzjerskich. PRZESTRZEGAM. Jedno... ksandra Pakiet fryzjesrki (2) Wczoraj byłam w salonie aby skorzystać z pakietu fryzjerskiego z... Bylo blond teraz jest brąz ;) Gorąco polecamy (1) Wczoraj mieliśmy okazję skorzystać z sauny, peelingu, masażu całościowego i... Iza&Rafał BARDZO GORĄCO POLECAM :)PEŁEN PROFESJONALIZM!!!!!!!! (1) Polecam wszystkim, którzy chcą poczuć się naprawdę miło i profesjonalnie... karolina"mandarynka" Jolanta - opinia (1) Z usługi fryzjerskiej i kosmetycznej skorzystałam , po raz drugi .Serdecznie... Jolanta manicure tak, fryzjer nie! (1) Skorzystałam z usług w tym salonie i paznokcie super, bardzo jestem... Ania