fryzjer

czy ktos korzystal z uslug fryzjerskich w tym salonie? mam bardzo zle doswiadczenia z fryzjerami ostatnio i chcialabym najpierws sie upewnic czy warto sprobowac, pozdrawiam wszystkich
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: fryzjer

masakra ta "blondi" niby to fryzjer a koloru blond nie umie zrobić wyszły mi pomarańczowe a zapewniała o blond nigdy więcej do tego salonu
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

nie idz do tego salonu
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

jestem klientą gruponu i zdaje mi się, że salon żyje z klientów gruponu - jednakże .... w salonie jest buro ... - doprowadzenie miejsca do stanu używalności nie wymaga dużego nakładu finansowego - zobaczcie Panie jakie brudne jest lustro, półka przy lustrze, a fryzjerki które wykonują usługi nie do końca profesjonalne, a raczej odwalające robotę. Klientów można rozplanować w większych odstępach czasu...Rozumiem, że każdego dopadł kryzys, ale....posprzątać w salonie - nawet stare wyschnięte bambusy w wazonikach i pernamentny brak światła w salonie - tam poprostu jest ciemno, jakas jedna żarówka nad głową klientki to za mało...pozdrawiam Panie z salonu i więcej uśmiechu Pani właścicielce życze, bo strasznie smutna po salonie chodzi:-)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Droga Pani Aneto, co oznacza salon żyje z klientów gruponu? Praca tak samo ciężka a może jeszcze bardziej , ponieważ mniej wdzięczna mimo tak dużych zniżek same negatywne komentarze o dziwo są od was drodzy klienci z grupera -przypadek ,nie sądzę. Do wszystkiego można się przyczepić droga Pani. Wystrój salonu jest pod styl afrykański -ze względu na masaże i saunę stąd kolory brąz i pomarańcz. Nad lustrem jest jedna żarówka czy halogen składający się z 6 zarówek +jeszcze lampa.Statamy się aby czas oczekiwania nie był długi, a ws zyscy klienci chcą się zapisać na zaraz, robimy to dla was . Co to znaczy fryzjerki odwalające robotę ,nic Pani nie napisała czy usługa była żle wykonana.Proszę się zastanowić na przyszłość na opinią którą zamierza Pani komuś wystawić .Pozdrawiam i zapraszam ponownie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Kiedys tam byłam to szefowa nie milo mnie obsluzyła,beszczelnie sie odnosila do mnie jak przyszlam na poprawke bo fryzjerka zle wycieniowała włosy.poprostu wielkie nieporozumienie z tym salonem.

ciekawe czemu , dwa komentarze , mają te same IP komputera tylko autor się zmienił