ŚWIETNY MASAŻ I PRZEMIŁE MASAŻYSTKI (1) Do Salonu Urody Słońce Afryki trafiłam przez zakupy gruper, po wejściu salon... Daria Relaks we dwoje :) (1) Po raz kolejny korzystaliśmy z żona z tej formy relaksu t.z sauna + masaż we... Klienci z Żabianki Pietrek - opinia (1) Kupiłem kupon na gruperze w ramach prezentu na urodziny dla mojej dziewczyny.... Pietrek
BARDZO ZADOWOLENI!!! (1) Byłam wczoraj na masażu całego ciała połączonego z peelingiem oraz na saunie.... JW Pozytywnie zaskoczeni - super wieczór! (1) Skorzystaliśmy z moim Mężczyną z oferty masażu i sauny dla dwojga z grupera.... Reni Zadowoleni! Masaż z peelingiem (1) Byłam wczoraj z narzeczonym w saunie i masażu z peelingiem dla dwojga -... Zadowolenie narzeczeni 6+ !! (2) Wszystko bardzo sprawnie, miło, bezpiecznie, bezproblemowo, zgodnie z planem,... Wojciech SUPER (2) Wystrój wnętrza sprawia, klimat tego miejsca ułatwia relaks. Dzięki wysokiej... M. REFLEKSOTERAPIA STÓP -MASAŻ LECZNICZY (4) Dziękuję za miłe podejście, wyleczenie z moich dolegliwości menstruacyjnych.... Alinka Mikrodermabrazja (3) Nie polecam zabiegu mikrodermabrazji ani też peelingu kawitacyjnego.... NIE POLECAM Znakomita sprawa (1) Początkowo miałem liczne obawy i niespecjalnie byłem przekonany do pomysłu... Bartek Serdecznie polecam! (1) Wczoraj miałam okazję skorzystać w tym salonie z zabiegu mikrodermabrazji.... Zadowolona klientka "miejsce do którego warto powrócić!" (1) Bywają wyjątkowe osoby...miejsca wyjątkowe tez! Po przekroczeniu progu... Łukasz Polecam (1) Muszę przyznać, że sauna rewelacja! Bardzo przytulna i estetycznie urządzona.... Agnieszka ... (1) Generalnie Obsługa dobra :P . Mam tylko prośbę byłem dzisiaj zobaczyć jakie... Krzysiek