Serdecznie polecam!
Wczoraj miałam okazję skorzystać w tym salonie z zabiegu mikrodermabrazji. Jestem zachwycona rezultatem! Nie spodziewałam się, że już po jednym zabiegu zobaczę tak dużą różnicę. Skóra jest jaśniejsza i gładziutka. Małe blizny, które miałam na twarzy są dużo mniej widoczne i spłycone; pory zmniejszone, przebarwienia rozjaśnione. Jednym słowem: Rewelacja!! Nawet mój facet zauważył różnicę:).
Bardzo miła, profesjonalna obsługa. Kosmetyczka wyczerpująco odpowiedziała na wszystkie moje pytania, wyjaśniła, na czym będzie polegał zabieg i rozwiała wszelkie wątpliwości.
Ceny zabiegów w salonie są bardzo przystępne. Skorzystałam z 30 - procentowej zniżki z okazji Dnia Kobiet, więc wizyta nie obciążyła mocno mojego portfela. Planuję zapisać się już na kolejny zabieg i nie mogę się doczekać rezultatów!
Bardzo miła, profesjonalna obsługa. Kosmetyczka wyczerpująco odpowiedziała na wszystkie moje pytania, wyjaśniła, na czym będzie polegał zabieg i rozwiała wszelkie wątpliwości.
Ceny zabiegów w salonie są bardzo przystępne. Skorzystałam z 30 - procentowej zniżki z okazji Dnia Kobiet, więc wizyta nie obciążyła mocno mojego portfela. Planuję zapisać się już na kolejny zabieg i nie mogę się doczekać rezultatów!