ksandra - opinia
Korzystałam poprzez oferte grupera z usług fryzjerskich. PRZESTRZEGAM. Jedno wielkie nieporozumienie. Wyszłam mając doszczętnie spalone włosy. Jedynie fakt wyjazdu spowodował niemożność powrotu tam w celu zwrotu pieniędzy oraz rekompensaty. Fryzjerka( niestety nie znam imienia) ciemne, długie włosy - nie ma pojęcia o fryzjerstwie.Podejrzewam ze moje doświadczenie w tym zakresie może być większe, nie przeceniając w żaden sposób własnych możliwości. Przy tym zdaje sie mieć odmienne zdanie na ten temat. Wykruszyła mi sie połowa włosów, które obecnie wszelkimi sposobami staram sie ratować. Fryzjer który ostatnio zobaczył moje włosy stwierdził, ze nie widział jeszcze czegoś takiego. Szczerze przestrzegam przed usługami fryzjerskimi w tym salonie. Nie warto zaoszczędzić kilkudziesięciu złotych kosztem własnych włosów. Wątpię aby fryzjerka o której pisze mogła poszczycić sie jakimkolwiek dyplomem, a dziwie sie właścicielce wydającej sie byc rozsądną i miłą kobieta, ze zatrudnia takich pracowników, bo z takim personelem fryzjer furory nie zrobi z pewnością.
OSTRZEGAM PRZED TYM SALONEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
OSTRZEGAM PRZED TYM SALONEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!