Polecam ale tylko z gruperem

Generalnie w porządku. Skorzystałam z grupera, za 69 zł miałam obcięcie włosów, farbowanie i manicure. Cena super. Fryzjerka bardzo fajnie podcięła mi włosy, dobrała dobrze farbę, była bardzo sympatyczna (nie znam imienia, pani z krótką, obcięta na ukos grzywką) i profesjonalna. Trochę gorzej z malowaniem paznokci, robiła to inna pani - blondynka, trochę na odwal, paznokcie krzywo opiłowane. Ale ogólnie, za tą cenę jest OK. Polecam. Wystrój zakładu może nie za ciekawy, czystość średnia, ale nie jest źle.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Polecam ale tylko z gruperem

Witam,
mógłby ktoś napisać jak tam dojechać środkami transoprtu publicznego z Gdańska?

witamy , jedzie Pani skm do Gdyni - Chyloni . Następnie wychodząc z tunelu po prawej stronie ma Pani przystanek , tam wsiada Pani w autobus 28 , na czwartym przystanku trzeba wysiąść , przystanek ten nazywa się bławatna . Na wprost jak Pani wysiądzie widać nasz salon zaraz obok Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Bardzo dziekuje za pomoc.

witam,
mam wykupiony gruper, dwukrotnie przekładano mi wizytę po czym zapadła cisza, telefony, maile nie odpowiadają.
zła jestem bo czekałam 2 tyg na wizytę a teraz mijają kolejne dwa i nadal nie mam zrobionych włosów!
wie ktoś co się dzieje?!

znalazłam informację, że salon już nie istnieje,...właśnie pisze reklamację do Gruper'a....

To jakaś kpina....żadnej informacji nic....

Moncza-ja to sama, wysłałam znajomą żeby zobaczyła a tam ktoś mówi że wypowiedzieli umowę najmu, świetnie po prostu, a nawet przekładali mi wizytę i się nie zająkneli.
ciekawe czy gruper odda kasę
chamstwo
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

oszukali ludzi poprostu.sama padłam ich ofiarą

ja tez!!!! oszuści!!!!! nie można tego tak po prostu zostawić. Ja jutro dzwonie na grupon a nastepnie zglosze na policję

szanowni państwo jest wątek dotyczący tej sprawy , prosimy o przeczytanie i powstrzymanie sie od wyzwisk , i wulgarnych wypowiedzi. Sprawa zostanie rozwiązana w najbliższym czasie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2