NIE POLECAM!!!

W salonie byłam po raz pierwszy, z Grupera, niestety już nigdy więcej nie odwiedzę tego salonu. Wystrój bardzo przeciętny, poza tym brudno. Pani fryzjerka ufarbowała mi włosy jakby robiła to pierwszy raz. Miała wyrównać kolor (blond) tymczasem wyszedł rudy i to tylko na czubku głowy. Grzywkę obcięła mi bez uwzględnienia ze moje włosy są naturalnie kręcone. Ogólnie fryzura wyszła koszmarnie. Będę musiała jeszcze raz zafarbować włosy aby wyrównać kolor. W międzyczasie farbowana była inna pani, której fryzury był podobny. Na dodatek pani fryzjerka przyznała, że latem "spaliła" sobie włosy bo chciała zrobić sobie blond z czarnego. Efekt był taki że teraz ma doczepiane włosy. Manicure - brudny sprzęt i najtańsze lakiery do paznokci. TRAGEDIA!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: NIE POLECAM!!!

Na jakiej podstawie Pani twierdzi ,że jest brudno ? po każdej klientce stanowiska są sprzątane , sprzęt do manicure jest dezynfekowany zawsze przed każdą klientką , jeżeli chodzi o lakiery tańsze nie znaczy gorsze , mamy różne firmy i stosujemy te które trzymają najdłużej . Dla Pani wystrój jest przeciętny dla innych cudowny, kwestia gustu . Szkoda tylko ,że na portalu potrafi Pani wystawić jak najgorszą opinię a nie prościej byłoby zgłosić zażalenia do własciciela napewno zrobilibyśmy poprawki jezeli jest Pani niezadowolona.

ponadto , żle Pani prawdopodobnie zrozumiała sens słów, gdyż fryzjerka nie dlatego doczepiła sobie włosy bo je wczesniej spaliła , obecnie doczepianie włosów jest tak popularne jak farbowanie nic w tym nadzwyczajnego. Ale pewne jest ,że trzeba by było być wybitnie nieprofesjonalnym aby mówić coś takiego klientce . Niestety nie jesteśmy w stanie teraz zobaczyć rzekomego rudego koloru który wyszedł .Życzymy powodzenia

Niestety sens słów pani fryzjerki zrozumiałam bardzo dobrze - włosy sobie spaliła, dokładnie takie słowa zostały użyte. Przykro, że zatrudniacie Państwo tak wybitnie nieprofesjonalne osoby. Co do tego że było brudno - na stoliczkach ze sprzętem fryzjerskim oraz szczotkach znajdowały się włosy - to raczej też nie jest profesjonalne a na pewno niehigieniczne.
Ma Pani rację, powinnam była wcześniej zwrócić uwagę, że z moim kolorem włosów jest coś nie tak. Moja strata. Niestety moje słowa są jak najbardziej uzasadnione, inaczej nie pisałabym tak ostrej opinii. Być może miałam pecha, ale z pewnością nie odwiedzę już Państwa salonu ani nie polecę go innym. Ja również życzę powodzenia.

Pani opinia jest mocno przesadzona, nie posiadamy jednej szczotki do włosów . Fryzjerka napewno nie wzieła do ręki szczotki oklejonej cudzymi włosami a inną czystą . Następnie są wszystkie czyszczone . Jakby Pani się czuła gdyby ktoś przy Pani zbierał włosy albo stał przy strzyżeniu i łapał je w powietrzu? aby nie spadły na stolik lub podłoge . Gdyby fryzjerka się Pani nie zwierzała ze swoich doświadczen , to by Pani nie była zniechęcona i być może nie zauważyła rzekomego rudego koloru . Gdyż z wyglądu prezentuje sie bardzo atrakcyjnie. Tak samo jak byśmy zakleilli etykietki na lakierach do paznokci nie miałaby Pani powodu do wypowiadania sie na ten temat.

A ja właśnie dzisiaj korzystałam z oferty Grupera i po przeczytaniu komentarzy jestem bardzo pozytywnie zadowolona. Młoda szcuplutka fryzjerka podpowiedziała co mogła bym zrobic z włosami ( nie miałam jakiegos konretnego planu co do fryzury). Nad moimi pazurkami miła blondynka spędziła naprawde dużo czasu i efekt poprostu zaskakujacy. Moge nawet wybaczyć brak cukru do herbaty ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0