BARDZO SMACZNE

BYŁAM W GOLDEN CHICKEN JUZ TRZY RAZY! CHICKENBURGERY SĄ PO PROSTU MEGA DOBRE I DO TEGO WIELGASNE. JADŁAM TEZ WSPANIAŁA TORTILLE. MOJA OCENA TO ZDECYDOWANIE 5
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: BARDZO SMACZNE

piszę już po raz kolejny o golden chicken,niestety żadna moja opinia się nie pojawiła,oczywiście negatywna.Czy są one kasowane przez właścicieli czy jak???????Opinie te dobre są a gdzie te złe,jednym słowem jadłem tam i powiem z czystym sumieniem,jedzenie jest paskudne,kubełek który zamówiłem do domu,cały poleciał do śmieci,jedzenie tłuste i chyba stare,niestety nie miałem mozliwości odnieśc tego czegoś,nawet pies tego nie chciał.A ta rewelacyjna pizza to jest zjadliwa jak jest ciepła,zimna jest niestety nie zjadliwa,oj przykre to jest,wolę przejsc sie na spacer i zjesc smacznie w KFC
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

człowieku sam sobie przeczysz jeśli tak strasznie ci nie smakowało to po co tyle razy tam jadłeś? raz pizza raz kurczaki hehe jaka bzdura.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Czytanie ze zrozumieniem się kłania. Facet raz zamówił kubełek a potem drugi raz żeby potwierdzić teorie zamówił pizze i wynik jaki uzyskał jest negatywny. Gdzie tu informacja że przychodził tam cytuje "tyle razy" ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0