Golden Chicken (1) Zamówienie dotarło szybko, tortilla arizona bardzo dobra, frytki lepsze niż w... Bolek amatorka sałatek (1) sałatka golden chicken - warzywa świeże chrupiące, przede wszystkim... Hanna PORAŻKA (1) Jak można specjalizować się w kurczakach a sprzedawać jako nugetsy najgorsze... Zniesmaczona
Oryginalne miejsce (1) Mi się bardzo podobało, jadłem pizze golden chicken i ostatnio zestaw... Wojtek Rozczarowanie (1) Zamawialiśmy przez pizzę portal, szacowany czas dowozu wynosił 70 minut,... Magda Gorąco Polecam (1) Jadłem już w wielu pizzeriach w trójmieście ale ta bije wszystkie na głowę :)... Keiji brak slow (2) Po 1. Sosy dodatkowe platne nie wliczone w jedzenie. Po 2. Kamera w... gosc Niestey zawsze coś... (1) Golden Chicken brzmi zachęcająco, ale.... - z dostawą na czas różnie bywa -... Mła patryk - opinia (1) zamówienie złożyłem o godzinie 15:04, zimne jedzenie dojechało o godzinie... patryk POLECAM! (1) Wszystkim gorąco polecam ten lokal! Jedzenie jest przepyszne! Kurczaczki... Monika polecam (1) Zamawiałam kilkakrotnie, w lokalu i na wynos, bardzo smaczne, mięso smakuje... joanna Świetna obsługa i bardzo dobre jedzenie (1) Stołowaliśmy się w Golden Chicken z 70 dziećmi. Obsługa była świetnie... Beata Jedzenie w Golden Chicken (1) Byłem ze znajomymi na pizzy i hamburgerach w lokalu. Jedzenie bardzo... Michał zamówiłem box 3 (1) Pierw pani powiedziała że trzeba poczekać 5 minut,czekałem 10 spytałem jak... Tomek Zadowolona klientka (1) Jedzenie zamawiałam na telefon i przyjechało bardzo szybko ok. 25min.Było... Mona BARDZO SMACZNE (4) BYŁAM W GOLDEN CHICKEN JUZ TRZY RAZY! CHICKENBURGERY SĄ PO PROSTU MEGA DOBRE... MONIA Pizza z kurczakiem Golden Chicken zam. 30 kwietnia 2014r. (1) Pizza przepyszna duża ciasto średnie super dopieczone duże kawałki kurczaka... Rafał SMACZNE!!! (1) BYŁAM Z CHŁOPAKIEM W GOLDEN CHICKEN 2 DNI TEMU. JA JADŁAM SAŁATKE A MOJA... AGA Pychotka (2) Realizacja zamówienia na telefon blyskawiczna jedzenie dotarczne cieplutkie i... doti Mała uwaga (1) Zamówiłam chickenburgera i byłoby wszystko super i smacznie, gdyby ktoś mnie... Beti