Super. (1) Zamówiłem polędwiczki i boxy wszystko smaczne i świeże.B.duże porcje.Tylko... Robert UNIKAĆ! (3) Zamówiłam pizze. Pierwszy problem? Brak wymiany składników. Chciałam wymienić... Studentka Pyszne jedzenie (2) Dziś zamówiłem pizzę i polędwiczki z kurczaka. Wszystko bardzo smaczne i... Maciej
Bardzo Polecam Pizze!!!!! (1) Pizza świeża i smaczna Polecam , ciasto jest poprostu rewelacyjne !!! Obługa... Smakosz Pizza (1) witam jestem stałym klientem tej restauracji i zawsze zamawiam przez telefon,... incognito SUPER SUPER SUPER!! (1) Skorzystałem z kuponu promocyjnego na pizze z Golden Chicken i na prawdę... Piter polecam z czystym sumieniem!! (2) Jedzenie pyszne. Jadłam sałatkę Golden Chicken - wyborna. Tortilla niebo w... Aga Bardzo smaczny kurczaczek (1) Super alternatywa dla molocha KFC...kurczak pyszny i mniej tłusty niż u... Gus Fringe Pysznie ! (1) Dobre ceny, pyszne kurczaki, naprawdę polecam. JJ Golden chicken (1) pomyłka! jakosc mierna w stosunku do ceny. Klasa jedzenia mialabyć podobna do... kurczak Polecam (1) Skąd tyle negatywnych opinii? Bardzo miła i szybka obsługa, produkt świeży,... generał stefan POLECAM! (1) Jestem stałą klientką Golden Chicken i jadłam tam chyba już wszystko co... Agat Zapiekanki (1) W lokalu można dostać znakomite zapiekanki. Polecam wszystkim głodomorom! Z... Aneta Warto spróbować (1) W lokalu byłem kilka razy i zwykle jadłem zapiekankę lub tortillę.... Okazjonalny klient zapiekanki (1) Wśród wszystkich kurczaków i sałatek to one zasługują na wyróżnienie.... P. Mateusz - opinia (1) Nie stety nie zgodze sie z wypowiedzią kolegi... Obsluga jest bardzo miła, to... Mateusz polecam (1) Jedzenie bardzo dobre i czuć, że jest świeże - nie jest takie ostre jak w... stały klient nie polecam (2) Do niedawna z Golden Chickena korzystałem dlatego, że był niedaleko mojego... W.I.