UNIKAĆ!
Zamówiłam pizze. Pierwszy problem? Brak wymiany składników. Chciałam wymienić pieczarki na pomidory, nawet nie zaproponowano opcji 'za dopłatą'. Odłożyłam telefon. Zadzwoniłam jeszcze raz. Tym razem: prośba BEZ pieczarek (po prostu nie mogę ich jeść).Pytam się o koszty dowozu (mieszkam max 2km od lokalu).Informują, że dopłaty NIE będzie, mieszcze się w strefie. Wszystko dobrze, zamawiam. Pizza dojechała po jakichś 20min. Przy płaceniu dowiaduję się, że jednak płacę 3zł więcej. No dobrze, przeżyję. Ale otwieram pizze i tu kolejna niespodzianka. Pizza cała w pieczarkach. Dzwonię ponownie do lokalu, żeby wyjaśnić sytuację. A tam ktoś od razu ma do mnie pretensje.. (bo nawet przeprosin nie było przy pierwszym telefonie) "czy mają przywieźć następną". A co do kosztów dostawy to okazało się, że zamówienie musi wynosić minimum 22zł, o czym mimo 3 pytań, nikt mnie nie poinformował! Na stronie i na ulotkach również nie ma tej informacji. 10 min po skończeniu rozmowy dostaję drugi telefon (chyba po rozmowie z kierownictwem), że przepraszają, kierowca już jedzie i mam oddać starą pizzę. Jestem ciekawa co zrobią z tą pizzą. Podgrzeją i zrealizują drugie zamówienie? Moja właśnie tak smakowała..