Masaż rewelacja (2) Polecam wszystkim super masaż miła atmosfera relax pierwsza klasa... Krzysztof Perfekcyja! (1) Niesamowita obsługa, klimat i wystrój wspaniały, polecam wszystkim gorąco! Ania Rewelacja!!!!! (1) Wszystko na najwyższym poziomie. Gorąco polecam. Ewelina
coś dla ciała i ducha (1) Bardzo polecam salon masażu BD mieszczący się w Atrum na ul Starowiejskiej... Ewa Zdecydowanie polecam! (1) Witam, zdecydowanie polecam. Wspaniały klimat, a przedewszystkim wspaniały... Maja Jest swietnie i perfekcyjnie!!! (1) Bardzo czesto korzystam z masazy u Pani Doroty. Jest wspaniala i mila osoba!... Mari REWELACJA! (1) Wszystko jest doskonałe. Bardzo długo szukałam salonu masażu,który sprosta... Ewelina Coś więcej niż masaż (1) Do Pani Doroty trafiłyśmy zupełnie przez przypadek, ale czas spędzony na... Paula i Madzia Magiczny dotyk kobiety. (1) Po kilku masażach bańką chińską moje kobiece, zbliżające się do 40stki ciało... Eve niezwykle przyjemny salon masazu :) (1) goraco polecam masaz w tym salonie! bardzo przyjemna atmosfera, nadzwyczajnie... Dawid POLECAM WSZYSTKIM!!! (1) Byłam dziś na masażu u Pana Bogdana i jestem bardzo zadowolona klimatem jaki... Lilia Godne polecenia ! (1) Naprawdę warto skorzystać z oferty. Profesjonalna obsługa, przemiła... Jacek polecam (1) Witam Byłam na masażu u P Doroty już kilka razy .Masaż wykonany jest... Joanna POLECAM (2) Gorąco polecam masaż u Pani Doroty. Korzystałam kilka razy z masażu bańką... Monika NAPRAWDĘ WARTO!!! (1) jestem stała klientka p. doroty dlatego ze widze efekty jej pracy i jestem... Katarzyna Bardz polecam..... (1) Byłam na masażu bańką chińską, jestem stałą klientką. Bardz chcę schudnąć i... pani Paulina