Małgorzata Pawłowska - opinia (1) Pełen profesjonalizm te dwa słowa chyba najpełniej opisują Panów Adama i... Małgorzata Pawłowska Karolina - opinia (1) Moskitiera plisowana - dokładny montaż, terminowość. Cena też konkurencyjna... Karolina Grażyna - opinia (1) profesjonalizm, precyzja, terminowość wykonania montażu moskitiery tarasowej Grażyna
Alicja - opinia (1) Kompleksowe wykonanie dekoracji okiennych plisy, zasłona na szynie... Alicja Krystyna Redłowska - opinia (1) To wielka przyjemność móc polecić TAKĄ Firmę. Kunszt, profesjonalizm i... Krystyna Redłowska Łukasz Dagil - opinia (1) Bardzo dobra realizacja, doradztwo w obszernym wyborze produktów, polecane i... Łukasz Dagil Agata - opinia (1) Bardzo profesjonalne podejście w każdym aspekcie, do tego miło i z uśmiechem.... Agata Łukasz - opinia (1) Nie mam niż do zarzucenia. Plisy oraz moskitiery wykonane dobrze. Duży... Łukasz Piotr - opinia (1) Usługa wykonana perfekcyjnie. Dokladnie przedstawiony kosztorys, cena zgodna... Piotr Jacek - opinia (1) Firma w 100% profesjonalna. Szeroka oferta nie tylko żaluzji. Fachowe... Jacek Bożena - opinia (1) Polecam tę firmę w 100% :) Duży wybór wzorów i kolorów plis. Szybki, sprawny... Bożena Tomasz - opinia (1) Jestem w 100% zadowolony z usługi. Zamówiłem żaluzje drewniane, super... Tomasz