Re: BŁAGAM O POMOC!!!
a więc:
ad.1. sala w Hotlu składa się z sali węższej przechodzacej w szeroką do tańców (tak my zadecyzdowaliśmy) i faktycznie staja tam 2 filary... ale ja sie tego nie boje... ja bede miała wesele ( narazie) na prawie 90 osób, może ktos nie przyjedzie to bedzie napewno 80 i napewno się wszyscy zmieszczą,
ad.2. sale dekoruje mi firma, ale robią inne dekoracje (Hotel oferuje świeczniki, serwetki obrusy) ale ja bede miała świeczniki i serwetki z firmy dekoratorskiej. A Panie napewno zdążą, o to sie nie martwię.
ad.3. menu ustalone (sami proponowalismy i jest bardzo bogate i smaczne)
poprawin nie robimy, bo wiekszośc gosci przyjezdnych, weic pewnie w niedziele beda wyjezdzać, tak ajk piszesz napoje alkoholowe, ciacha, owoce, tort-sami, natomiast winko do obiadu i szampan powitalny - oni, napoje ciepłe oni, kuchni nie próbowałam, aza osobe wyjdzie około 125-130zł (ale nasze menu ma 4 ciepłe posiłki, i duzo mieś do wyboru na początek)
ad.4. ceny noclegów jak najbardziej możesz negocjowac... z uwagi ze to duza grupa osób... ja mam naprwde dobra cene, ale to jest jeszcze przed sezonem...
ad.5. namiary na maila podam, napisz do mnie na mój adres wprofilu, dane mam w domku, weic na jutro zbiore i napewno wysle... :o))
ufff, jakos przeszłam te ankiete ;))) było cięzko, ale to juz finał... :o))
oczywiście jeśli chjcesz pytaj dalej, na ja faktycznie juz niedługo bede mężatką....
dziewczyny!!!!
co my robimy!!!!
cmok,
meg
0
0