Re: BLUE NIGHT
Hej nat-spokojnie- nie musisz się obawiać, że na twoim weselu Zesopół muzyczny BLUE NIGHT z Wejherowa się nie spisze. Te wszystkie negatywne opinie na temat członków zespołu są po prostu nieprawdziwe. Uwierz mi - wiem co mówię. Grali na kilku imprezach gdzie byłąm i na prawdę - pierwsza klasa. W swojej opinii nie jestem sama. Grali między innymi na weselu u moich dwóch koleżanek- goście byli bardzo zadowoleni. Nie wiem skąd opinie na temat nadmiernego picia wódki przez członków BLUE NIGHT!!!!- żałosne.
Myślę, że po prostu te negatywne opinie pisane są przez członków innych (zawistnych i nieszczerych) zespołów muzycznych lub po prostu nie dotyczą TEGO ZESPOŁU.
Doszły mnie opinie, ze oprócz zespołu z okolic Wejherowa (na ich opinii) powstały inne zespoły muzyczne o tej nazwie (to też nie jest w porządku).
Jedno jest pewne Zespół muzyczny Blue Night z Wejherowa ( Adam, Jasiu oraz Sławek) to dobry i rzetelny zespół -
W każdym razie nie masz się czego obawiać.
Proszę jeszcze o jedno - Napisz swoja opinię tu na forum po weselu.
Jestem pewna, ze przyznasz mi rację.
Pozdrowienia
Pozdrawiam też wszystkich obłudników, którzy chcę za wszelką cenę zepsuć dobrą opinię zespołu- myślę, ze to jest "syzyfowa praca"- ale cóż PRÓBUJCIE;-)
2
15