BOBO RAJ - NIE POLECAM !!!!!!!
Syn dotknął zabawkę z wystawki ogólnodostępnej, która się złamała, od razu w ciągu KILKU sekund. Towar ewidentnie wadliwy ( już napisałam reklamację do producenta zabawki) Natomiast postawa sprzedawcy próbującego wcisnąć mi gadki o złym użytkowaniu zabawki, tłumaczącego w jaki sposób do tego doszło, ( chociaż stał alejkę dalej i tego nie widział) upartość w dążeniu do wymuszenia na mnie winy i kupnie wadliwej koparki godna podziwu.
BOBO RAJ no nie wiem czy taki RAJ skoro jeszcze przed zakupem zabawki się psują!!!!
Pierwotny koszt 55 zł (za taką cenę nie spodziewamy się badziewia)
Koszt jaki poniosłam 25 zł po godzinnej debacie ze sprzedawcą i szefostwem! Straszeniem policją, oglądaniem video na którym i tak nic nie było widać,
Klienta we mnie już nie będą mieć, nie polecam tego sklepu, obsługi i asortymentu. Gdy kupowałam tam szczotkę do mycia butelek ta złamała się przy wyciąganiu UWAGA z opakowania!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Reklamacja nie została uznana.
BOBO RAJ no nie wiem czy taki RAJ skoro jeszcze przed zakupem zabawki się psują!!!!
Pierwotny koszt 55 zł (za taką cenę nie spodziewamy się badziewia)
Koszt jaki poniosłam 25 zł po godzinnej debacie ze sprzedawcą i szefostwem! Straszeniem policją, oglądaniem video na którym i tak nic nie było widać,
Klienta we mnie już nie będą mieć, nie polecam tego sklepu, obsługi i asortymentu. Gdy kupowałam tam szczotkę do mycia butelek ta złamała się przy wyciąganiu UWAGA z opakowania!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Reklamacja nie została uznana.