Michał - opinia (1) Znam ten sklep od wielu lat. Ceny w porównaniu do innych bardzo niskie. Jest... Michał nie polecam i odradzam (1) Odradzam!! W sklepie internetowym, na karcie mam informacje, że wózek ma... Krystyna Nie polecam!!! (2) sklep należy omijać dużym łukiem – po pierwsze – należy uważać na wadliwy... Klient
Super wybór wózków i mebli dla niemowlaków (1) Mają duży wybór wózków i wybór nie był prosty, ale z pomocą Pana z obsługi... Mirka Najlepszy wybór i super obsługa (1) Polecam ten sklep, a szczególnie Pana, który obsługuje na wózkach, nareszcie... Beata Uwaga na ten sklep !!! (3) Nie dajcie się zwieść konkurencyjnym cenom i maślanym oczkom sprzedawców.... JA Szkoda czasu na zaglądanie do tej hurtowni. (3) Mało asortymentu, słaba jakość, zabawki i ubranka jak z czasów PRL. A obsługa... Mama Atmosfera do bani (1) Przyszedłem z rodziną zrobić zakupy towar fajny ceny ale to ze ekspedientka... Danusia boboraj (1) Obsługa super, wybór również jednak ceny jak na HURTOWNIĘ są śmieszne,... Madzi brak mozliwosci zwrotow (1) Zakupilam tam laktator elektryczny - sprzet drogi niestety i potrzebny byl od... Aleksandra Chojnacka-Stankiewicz BOBO RAJ - NIE POLECAM !!!!!!! (23) Syn dotknął zabawkę z wystawki ogólnodostępnej, która się złamała, od razu w... kasia Przestrzegam przed robieniem zakupow w BOBO RAJ (3) Zamówiłam rowerek ,który ma byc prezentem dla małego dziecka na chrzciny.Po... Alina Witas Miła obsługa (2) Hurtownia w pozytywnym klimacie. Uśmiechnięta obsługa, serdeczny klimat,... mama Szymona PORAŻKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) ŚMIECHU WARTE ŻEBY DO SKLEPU Z ARTYKUŁAMI DLA DZIECI NIE MOŻNA BYŁO Z WÓZKIEM... ASIA To jakis zart!!! (7) Obsluga Bobo Raju to jakis zart. Gdzie ten raj? W hurtowni b.... Towar tak... Agnieszka zabawki na medal (1) Witam,byłem z dziećmi w boboraju i spotkała mnie miła... Marek bardzo fajna hurtownia :) (1) witam, byłam ostatnio w tej hurtowni super się tam teraz zmieniło,... Natala masakra (1) witam bylam dzis w hurtowni poprostu masakra mam dziecko 3 miesieczne i... monika POLECAM!! (1) Pieluszki Pampers newborn kosztują 25,99:)- to nie wymaga komentarza. ZADOWOLANY ADAM Grażyna - opinia (1) bardzo dziękuję za komentarze...a już miałam zrobić zamówienie.jestem... Grażyna