Obsługa MASAKRA!!!! (1) Towaru może sporo z cenami nie ma szału. BoboRaj sklep wogóle nie... mama *3 Fajna Hurtownia (1) Duży wybór zabawek znanych marek w przystępnych cenach. Ubranek i akcesoriów... Megan Niskie Ceny , Różnorodność Asortymentu (1) Ceny zabawek dla maluchów są o wiele niższe niż w innych renomowanych... Krzysztof
Duży wybór, Atrakcyjne Ceny (1) Witam, Niedawno byłam w tej Hurtowni i zobaczyłam duży wybór zabawek oraz... Aleksandra Polak DUŻO MARKOWYCH ZABAWEK (1) NIE UKRYWAM,ŻE JESTEM STAŁĄ KLIENTKA BOBORAJ. Z BIEGIEM CZASU TA HURTOWNIA... CIOCIA NATALKI Hurtownia jest O.K. (1) Duży wybór zabawek. Zabawki w przystępnych cenach. Według mnie jest tam... Marta SKLEP PRZYJAZNY DZIECIOM? NIE!!! (1) WITAM! KILKA RAZY PROBOWALAM SIE DOSTAC DO TEJ HURTOWNI. MAM 2LETNIA CORECZKE... DIANA Nie polecam!!!! (1) Zdecydowanie, nie polecam, przy kasie siedzi gburowaty Pan, ktory nawet nie... niezadowolnona POLECAM;) (1) Zrobiłam w tym sklepie zakupy mikołajkowe dla moich maluchów i jestem... kiki1139 Duży wybór ciuszków, chodzików, rowerków. (1) Duży wybór bielizny niemowlęcej w przystępnych cenach. Duży wybór rowerków i... Kwiatek MOJE ZAKUPY (1) Dzisiaj dokonała tam zakupów po raz pierwszy, i na pewno nie ostatni. Szeroki... Karusia