G6 CICHY - ocena (1) Witam , polecam jak najbardziej załatwione wszystko w 100% . Pozdrawiam G6... G6 CICHY MB - opinia (1) Bardzo miła obsługa, profesjonalnie, szybko.Polecam każdemu ,kto chce... MB Krzysiek - opinia (2) Świetny serwis , będę polecał każdemu , kto chce szybko i skutecznie... Krzysiek
Robert - opinia (2) Polecam firmę bardzo rzetelna firma, miła, szybka i profesjonalna obsługa... Robert Piotr - opinia (2) Rzetelna, fachowa i ekspresowa pomoc przy rejestracji aut krajowych i... Piotr Daniel - opinia (2) Miła, zgrana i naprawdę ogarnięta obsługa Daniel Paweł - opinia (2) Polecam, każdemu kto ceni sobie czas. Paweł ekspresowo, kompleksowo (1) Jestem niezwykle zadowolony z sprawnej obsługi w firmie BRAD - w ciągu... Maciej alan - opinia (1) Niestety nie miałem ani okazji ani możliwości by skożystać z usług tej firmy,... alan Profesjonalna pomoc w rejestracji samochodów - polecam (1) We wtorek zleciłem zarejestrowanie mojego samochodu, który sprowadziłem z... Wojtek Pełna profeska (1) Polecam firmę z czystym sercem, w 1 dzień zarejestrowali mi auto które... Kasia Znają się na rzeczy polecam. (1) Zleciłam zarejestrowanie pojazdu sprowadzonego z Niemiec po czym po dwóch... Basia Firma godna polecenia!!! (2) Rejestrowałem pojazd u Pana Ł. własciciela firmy "brad " obsługa... daniel Profesjonalna firma polecam (1) Zleciłam rejestracja pojazdu sprowadzonego z Niemiec firmie Brad i ku mojemu... Karolina W.