BRYCZKĄ DO ŚLUBU

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Witam.czy ktoś z was ma namiary na kogoś kto mógłby wypożyczyć bryczke konną na wesele. TERMIN 8 maja?pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: BRYCZKĄ DO ŚLUBU

Spróbuj tutaj
Stajnia Pod Złotą Podkową - Zbigniew Romańczuk
Sopot, ul. Polna 1 (Hipodrom) tel. 551 35 64

Małgosiu a nie boisz się, że pogoda może sprawić Ci psikusa w postaci deszczu? Absolutnie nie chce Cię wystraszyć, poprostu sama zastanawiam się nad bryczką i właśnie nieprzewidywalność pogody sprawia, że obawiam się troche zaryzykować. CZy bedziesz miała długi dystans do przejechania? Pozdrawiam.

dziewczyny, czy wiecie, ile taka frajda kosztuje?
będę miała niezbyt długi dystans, więc może nie musiałabym się obawiać pogody :-))

Około 350zł/ godz

NiuniuB, czy Wy się zdecydowaliście? w bryczce jadą też świadkowie, czy tylko Młodzi?
pozdrawiam (powoli czuję jakbyśmy się znały od dawna :-)))

My jechalismy kareta (z dachem, bryczka jest odkryta) po slubie rok temu we wrzesniu. Jesli zastanawiacie sie czy warto to musze Wam powiedziec tak: zrobcie wszystko aby miec bryczke!!!!! Wrazenie niezapomniane!!!! (i piekne zdjecia:)) Nasza kareta byla z Hipodromu w Sopocie, panowie powozacy byli we frakach i mieli ubrane cylindry, zupelnie jak z innej epoki. Nie bylo przechodzacej osoby, ktora by sie za nami nie obejrzala. Warto, Kochani, warto.

My jeszcze nie wiemy czym pojedziemy, ale nie bryczką, za drogo:( Moja koleżanka jechała bryczką, wyglądali super, obwieźli ich po całym Sopocie, podobno na drodze inni kierowcy trąbili, ludzie machali, byli bardzo zadowoleni. Po tych wszystkich postach też wydaje mi się jakbyśmy się znały :) A poza tym zapraszam na www.gimbla.pl/forum, to jest forum dla panien młodych i panuje tam przyjacielska atmosfera

Aha, Martynka jechali bez świadków

Martynka, a w jakim kościele bierzecie ślub jeśli można spytać?

NiuniuB, wstyd się przyznać :-) ale jeszcze się nie wybraliśmy kościoła, intensywne debaty trwają :-), na pewno gdzieś w rejonie Sopot-Żabianka-Oliwa

Na pewno znajdziecie jakiś fajny kościółek

a ile kosztuje ta kareta z hipodromu??? Moze mogla bys mi podac numer telefonu??

Inne tematy z forum

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (216 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...