Prazevica

Biura podróży

Gdańsk, Gronostajowa 4

Zygmunt - ocena (1) Niedawno byłem z Nimi w Gruzji, świetna impreza , fajne biuro ! Polecam ! Zygmunt Dziękujemy za wycieczkę do Helsinek (1) W tym roku byliśmy z Prazevicą na wycieczce krajach bałtyckich i w... Tomasz Radzimski Sprawdzeni , godni polecenia (1) Wycieczka do Austrii bez żadnych problemów. Wszystko ok. Polecam Andrzej Tomasik
wycieczka Wiedeń (1) Byliśmy z grupą na wycieczce objazdowej we Wiedniu. Wszystko odbyło się... Krzysztof Wycieczka do Rumunii w daniach 11-18.07.2015r. (1) Serdecznie dziękujemy panu Piotrowi Kowalewskiemu za przekazaną nam wiedzę... Maria i Ryszard Agacińscy Wielka Brytania (1) Byłem z nimi w tym roku w Wielkiej Brytanii. Wszystko zgodnie z planem ,... Zbyszek ocena wycieczki Szwajcaria, Niemcy (1) Mieliśmy przyjemność uczestniczyć w wycieczce organizowanej przez Prazevicę.... Niewadził Barbara Wycieczka - Chorwacja (1) Witam,w 2013r byłem z Firmą Prażevica na wycieczce w Chorwacji na półwyspie... Roman Kompetencja i profesjonalizm (1) Byłem bardzo zadowolony z organizacji, zapewnionej opieki w czasie wycieczki,... Przemek Wioletta - opinia (1) Uczestniczyłam w wycieczce w Bieszczadach organizowanej przez biuro... Wioletta Ocena pozytwna (1) Byłem z nimi na imprezie zagranicznej. Piloci ciekawi, hotele mieszczą się w... Darek Karola - opinia (1) Biuro godne polecenia. Organizacja bez zastrzeżweń. Wykwalifikowani... Karola Pełen profesjonalizm! (1) Wyjazdy organizowane przez biuro PRAZEVICA Biuro Turystyki Aktywnej polecam z... Ewa wycieczka (1) Byłam dwa razy z Biurem Prazewica i nie mam nic do zarzucenia- jestem... Bogda Prazevica :) (1) Już kilka razy miałam okazję skorzystać z usług Prazevicy. Przy... Ania PRAZEVICA - Fantastycznie, profesjonalnie ! (1) Bardzo profesjonalna obsługa, świetny program wycieczki, zadowolenie w 100%.... karoII wycieczka (1) Oferta, obsługa w tym merytoryczne przygotowanie pilota wycieczki na... Michał świetna wycieczka (1) Witam :-) byłem w maju z tym biurem na wycieczce w Chorwacji. Świetni... Kacper Opinia o wycieczce (1) Biuro Podróży Prazevica było organizatorem naszej wspaniałej wycieczki na... Stanisława Głąb-Brandt Polecam (1) Byłam z nimi w Berlinie, polecam godni zaufania bardzo udana wycieczka Joanna