wk - opinia (1) Serdzecznie polecam panów z Bullet Move. Szybko i sprawnie pomogli nam w... wk gdynianka - opinia (1) Ekspresowa i profesjonalna przeprowadzka. Panowie bardzo zgrani, a nasze... gdynianka Super zadowolona klientka - opinia (1) Bardzo dobry kontakt, punktualność, rzetelność. Ekipa bardzo miła, uczynna.... Super zadowolona klientka
Piotr Jaskuła - opinia (2) Gorąco polecam przeprowadzkę z firmą BulletMove. Panowie Krystian, Maciej i... Piotr Jaskuła Adam Szymanowski - opinia (2) Sprawnie, rzetelnie, sympatycznie. Konkurencyjna cena. Adam Szymanowski profesjonalizm - delikatność - siła (2) Serdecznie pozdrawiam uprzejmych Panów z firmy Bullet-Trans, którzy za... Elżbieta z Osowej Bardzo solidna firma (2) Skorzystalismy z uslugi w dniu 10.05.2019r. Od początku kontakt z firma byl... Ola Firma godna zaufania (2) Wraz z moją żoną zamówiliśmy usługę przeprowadzenia naszego domu 200m2 do... Tomasz Przeprowadzka z Lęborka do Gdańska (1) Usługa przeprowadzki została zrealizowana zgodnie z umową- terminowo,... Maciej M. Polecam zdecydowanie ! (1) Jeśli transport to tylko z Bullet Trans. Profesjonalnie, sprawnie, w miłej... Jacek Zdecydowanie polecam !!!! (1) Niebywałe, że firma może być taka sprawna i kulturalna, aż chce się... Paulina POLECAM! (1) Panowie działają szybko i sprawnie. Są bardzo uprzejmi, żaden gabaryt nie... Ania M. Polecam (1) Szczerze mogę polecić firmę BULLET-TRANS. Miałem różne oferty, ale ich... Łukasz Polecam (1) Polecam wszystkim tą firmę, panowie bardzo mili i profesjonalnie przygotowani... Przemek Polecam (1) Przeprowadzka z kawalerki do kawalerki. Ceny przystępne, panowie bardzo mili,... Marta Polecam bullet trans (1) Przeprowadzałem mieszkanie i skorzystałem z usług tej firmy. Przyjechali... Tomek