Nie polecam - opinia (1) Zawieszona działalność gospodrcza od sierpnia. Nie polecam Zadowolona klientka (1) Z czystym sumieniem mogę polecić BW Efekt, jakość wykonania uslug zadowolila... Magda Pełen profesjonalizm (1) Serdecznie polecam! Korzystałam z usług firmy z polecenia i nie żałuję. Pełen... Domka
Wysoki profesjonalizm ! (1) Firmę polecono mi ok 4 lat temu, obecnie wykonała dla mnie remont i... Mariusz Polecam! (1) Właśnie jestem świeżo po remoncie wykonanym przez tą firmę i przyznam, że... Olek Wysokie rekomendacje! (1) Firma wykonywała dla mnie kompleksowy remont mieszkania w lipcu 2017r.... Krystyna Nie polecam !!! (2) Nie polecam tej firmy ze względu na fakt nieterminowego wykonania usługi... Angelika ŚWIETNYA KOMUNIKACJA, SZYBKA I SOLIDNA REALIZACJA (1) Firmę pana Bogdana charakteryzuje wysoka jakość usług, świetny kontakt z... Marcin Opinia (1) Zleciłem tej firmie wykonanie remontu mieszkania. Wszystkie etapy, począwszy... Jacek Bóll Nowaczyk - opinia (3) Niestety nie polecam. Rok po remoncie co i rusz wychodzą uchybienia. Przy... Nowaczyk madin - opinia (2) Pan dogadywał z nami umowę, dwa razy robił kosztorysy, bo zgubił dane, a jak... madin Piotr Kitowski - opinia (1) Firma którą trzeba polecić, bardzo wysoka jakość usługi, profesjonalnie i... Piotr Kitowski