Drogie przyszłe Panny Młode (i zainteresowani jakością kwiatów na Wasz ślub i wesele Panowie Młodzi, chociaż pewnie jesteście w mniejszości):)) !

Jeżeli jeszcze nie zdecydowaliście się na wybór wiązanki, kwiatów do butonierek, lub nie wiecie, jak najlepiej przyozdobić kwiatami Waszą salę weselną, koniecznie zgłoście się do Pani Aleksandry Ciecholewskiej. Do Pani Oli trafiłam zupełnie przypadkiem (znalazłam adres strony w internecie), umówiłam się na spotkanie i wyszłam z konkretną, rzetelną propozycją dopasowaną do zaproponowanej przeze mnie ceny. Przez cały okres przygotowań Pani Ola była zawsze otwarta na moje sugestie i cierpliwie odpowiadała na wszystkie maile (a było ich dużo) :) Efekt jej pracy przeszedł nasze najśmielsze oczekiwania. Kwiaty w wazonach, wiązanka, kwiaty na samochodzie i dla rodziców wyglądały przepięknie. Wszystko było zrobione z dużym smakiem i dopracowane w najdrobniejszych szczegółach. Poza tym nie było żadnych problemów z terminowością i rozliczeniem. Pani Olu, jeszcze raz dziękujemy za to tak piękną oprawę naszej sali i wymarzoną wiązankę i za to, że również dzięki Pani nasza uroczystość była wyjątkowa. :))
pozdrawiam,
Ania Kłaput