Bukiety ślubne (1) Wielkie podziekowania za przemiłą i profesjonalną obsługę:) Pani Olu, mój... Kasia opinia (1) Moja opinia jest pozytywna gdyż zostałam na tyle zainteresowana florystyką,... elżbieta gąsiorowska Niezapomniane wrażenia z kursów (1) Zdecydowanie polecam kursy florystyczne prowadzone przez Panią Olę... Ilona
Kursantka (1) Perfekcjonista w swojej pracy.Jej grudniowa wystawa to potwierdza. Kończąc... Ewelina Kursantka (1) Byłam na kilku warsztatach organizowanych przez Panią Olę i mam nadzieję... Regina-Reda Świetny kurs! Bardzo polecam! (1) Polecam wszystkim kursy florystyczne prowadzone przez Panią Aleksandrę... Ilona Przepiękna oprawa florystyczna ślubu (1) Pani Aleksandra przygotowała na nasz ślub wiązankę dla Panny Młodej, wiązankę... Dobrawa Zdecydowanie polecam (1) Pani Ola to osoba z niesamowitymi umiejętnościami, świetnym gustem i przede... Ania Barbara - opinia (1) Serdecznie dziękuję za wspaniałe warsztaty florystyczne prowadzone... Barbara Profesjonalizm i oryginalność w jednym (1) Pani Ola to czarodziejka, która potrafi wyczarować cuda z kwiatów i dodatków.... Karolina warsztaty (1) Byłam na warsztatach SUPER. Dużo wiedzy praktycznej,jak i teorii.Był test... ewa Miła obsługa i profesjanalne wykonanie (1) Zamawiałam w pracowni bukiet na ślub - był przepiękny. Nie spodziewałam się... Anna M Polecam bardzo!!! (1) W sierpniu uczestniczyłam w tygodniowym szkoleniu florystycznym prowadzonym... Ewa Różańska szkolenie florystyczne (1) Wszystkim miłośnikom kwiatów, którzy pragną poznać tajniki ich układania oraz... Katarzyna Tylko Pani Aleksandra :) (1) Chcielibyśmy z całego serca podziękować Pani Aleksandrze, za oprawę... Małgosia szkolenie florystyczne (1) Serdecznie polecam kurs florystyczny , który poprowadziła p. Ola. To osoba... Grażyna Zdecydowanie polecam (1) Pani Ola, oprócz tego, że jest ciepłą i przesympatyczną osobą, wyczarowała... Luiza Baaardzo zadowolony klient :) (1) Drogie przyszłe Panny Młode (i zainteresowani jakością kwiatów na Wasz ślub i... Ania Kłaput Polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Gorąco polecam Pracownię Florystyczną Pani Aleksandry Ciecholewskiej! Bardzo... Veronica NIEZAPOMNIANA DEKORACJA ŚLUBNA (1) NIESAMOWICIE RZETELNA I Z WIELKIM WYCZUCIEM STYLU WŁAŚCICIELKA, WYKONAŁA... ISABELA