Babcia faworyzuje wnuki ?
słuchajcie no nie wiem czy to problem ale gryzie mnie to ze mama mojego faceta strasznie faworyzuje dzieci jego brata
pewnie strasznie to duza przesada ale boli mnie to jako matke
jest tak mieszkamy na tym samym osiedlu tj moj facet i my i jego brat z rodzina
moja tesiowa od trzechtygodni mieszka u brata mojego faceta zabiera jego dzieci na plac zabaw itp
i w ciagu tych trzech tygoni byla raz w odwidzinach u mojego syna moze cale 60 min gdy zapytalam sie kiedy przyjdzie nastepnym razem to powiedziala ze jej druga synowa ma wiele zajec i ona musi sie zajac dziecmi
moj dzidzius jest jeszcze malenki wiec za bardzo tego nie odczuwa
ale mnie to boli
wiem ze jest to raczej wewnetrzna spawa rodziny mojego faceta a w sumie to relacja wnuk-babcia i moze nie pownnam sie w to wszytko mieszac
ale ja z tych co w sercu to i na talerzu i jakos trudno mi sie serdecznie odnosic do tesciowej choc przed porodem mysle ze mialam dobry z nia kontakt
a jak jest u was ?
pewnie strasznie to duza przesada ale boli mnie to jako matke
jest tak mieszkamy na tym samym osiedlu tj moj facet i my i jego brat z rodzina
moja tesiowa od trzechtygodni mieszka u brata mojego faceta zabiera jego dzieci na plac zabaw itp
i w ciagu tych trzech tygoni byla raz w odwidzinach u mojego syna moze cale 60 min gdy zapytalam sie kiedy przyjdzie nastepnym razem to powiedziala ze jej druga synowa ma wiele zajec i ona musi sie zajac dziecmi
moj dzidzius jest jeszcze malenki wiec za bardzo tego nie odczuwa
ale mnie to boli
wiem ze jest to raczej wewnetrzna spawa rodziny mojego faceta a w sumie to relacja wnuk-babcia i moze nie pownnam sie w to wszytko mieszac
ale ja z tych co w sercu to i na talerzu i jakos trudno mi sie serdecznie odnosic do tesciowej choc przed porodem mysle ze mialam dobry z nia kontakt
a jak jest u was ?