Babeczki przepyszne, choć obsługa kiepska
Zamówiłam na ślub tort babeczkowy z Fajnych bab i co do jakości zamówionego wyrobu nie mam zastrzeżeń, jak do tego jaką paterę dostałam tak. Torcik, który był do podzielenia na gorze trząsł sie i nie mialam go jak pokroić, ponieważ patera chwiała się na każdą stronę. Wyglądało to bardzo nieestetycznie, pomijajac fakt, że ciężko było pokroić górne ciasto. Kolejny minus za to, że nie dołączyliście racy (co 99% cukierni robi) - myślałam, że jest to oczywiste, skoro zamawia się tort na wesele! Mi nawet do głowy nie przyszło, że racy/świeczek nie będzie i racy nie było, co się okazało jak tort wjechał na salę weselną.
To wszystko uszłoby w tłoku, gdyby nie koszmarna obsługa klienta. Obsługa klienta ze strony właściciela jasna sprawa, bo pracownicy, wręcz przeciwnie - widać, że się starają i wiedzą co robią. Na ofertę z ciastami od tego Pana czekałam 2 tyg. W końcu doczekałam się jakichś wypocin w trzech zdaniach wypisanych w mailu. I ciasta musialam zamówić z innej firmy. Tort też zamówiłabym od konkurencji, gdyby nie to że mają obłędny smak kremu biała czekolada-maliny. No niestety drodzy Państwo, konkurencja jest teraz tak wielka, że pewnie już się nie spotkamy
To wszystko uszłoby w tłoku, gdyby nie koszmarna obsługa klienta. Obsługa klienta ze strony właściciela jasna sprawa, bo pracownicy, wręcz przeciwnie - widać, że się starają i wiedzą co robią. Na ofertę z ciastami od tego Pana czekałam 2 tyg. W końcu doczekałam się jakichś wypocin w trzech zdaniach wypisanych w mailu. I ciasta musialam zamówić z innej firmy. Tort też zamówiłabym od konkurencji, gdyby nie to że mają obłędny smak kremu biała czekolada-maliny. No niestety drodzy Państwo, konkurencja jest teraz tak wielka, że pewnie już się nie spotkamy