Totalna porażka - uciekajcie ludzie!!! (1) Bardzo odradzam te cukiernie. Dwa tygodnie przed urodzinami córki zamówiłam... Dominika Bardzo nieprofesjonalnie (1) Nie polecam, szczególnie kontakt z panem managerem, taki brak profesjonalizmu... Michał Damaszke Bardzo niefajne baby (1) Zamowilam babeczke XL na 2 tygodnie przed urodzinami. Pani przy kasie... Amira
Masakra! (1) zamówilam dwie babeczki że spaacjalnymi tabliczkami na urodziny które miały... Maggie PORAŻKA (1) Zamówiłam tort na urodziny mamy. W dniu urodzin przyjechałam go odebrać, był... Olszewska NIEFAJNE BABY na Świętojańskiej w Gdańsku (2) Jestem oburzona ceną babeczek 6 zł za sztukę.Trochę ciasta, "kupa"... Mira Efekt przerosl oczekiwania (1) Zamowilam w Fajnych Babach tort na firmowe spotkanie. O tym, ze tort dla 80... Aleksandra Kicha i brak higieny (1) Przy odbiorze zamówionych babek (kilkanaście sztuk) okazało się ,że nie są... Marek Porażka (1) Byłam w fajnych babach kilkakrotnie. Początkowo wszystko super, natomiast... Natalia Torty (2) Zamówiłam 2 torty urodzinowe w przeciągu tygodnia, oba o smaku Kinder Bueno,... S.M. Babeczki przepyszne, choć obsługa kiepska (1) Zamówiłam na ślub tort babeczkowy z Fajnych bab i co do jakości zamówionego... KS Niespodzianka PRZYKRA niespodzianka (2) Niestety, ale była to PRZYKRA niespodzianka. Baba w smaku obrzydliwa (masło z... KaPo Porażka (1) Totalny brak profesjonalizmu. Babeczki miały być atrakcją dość oficjalnej... JZL Wstyd ze cos takiego wciaz istnieje (1) Bylismy ze znajomymia kilka razy w Fajnych Babach. Kiedyś, na samym poczatku.... Alan Habrowa babeczka (4) Babeczki chyba juz nie sa takie naturalne! Z wielka przyjemnością zamówiłam... Kasia szkoda. (1) Katastrofa, nic nie było tak, jak oczekiwałam. Nieładnie, niesmacznie, drogo,... XXX weselna katastrofa (1) kompletny brak profesjonalizmu! stanowczo odradzam wszystkim tę firmę! Byłam... Kawa Weselna katastrofa... (3) Byłam stałą klientką Fajnych Bab i organizując wesele nie wyobrażałam sobie,... Zawiedziona Szkoda, że już nie takie fajne... (2) Przez długi czas byłam stałym bywalcem Fajnych Bab, widziałam ciekawy rozwój... Wika Wyborny deser (1) "Fajne Baby" - szeroki asortyment, świetne smaki, miła atmosfera. To nie jest... Karolina