"fajne" babcy wcale nie takie fajne (4) zero kontaktu z obsługą, jestem zawiedziona Ola Niespecjalnie (1) Zajrzałam do Fajnych bab pod wpływem miłości, którą zapałałam do muffinek po... Batrycja Polecam (1) Fajne miejsce! Michal
w kratke (1) Najwazniejsze niewatpliwie w takim niemalze bajkowym miejscu sa oczywiscie... Marta ania - opinia (1) zdecydowanie lepsze aniżeli gdyńskie babeczki! ania Zdegustowana (1) Baby nie złe ale obsługa chamska,pani przywitała mnie słowami" chciała pani... Binia POLECAM WSZYSTKIM! (1) Nie zgadzam się z komentarzami poniżej - muffinski pyszne i świetnie... Anna P. :) (1) Polecam wszystkim - pomimo tego, że nie ma gdzie usiąść i spokojnie zjeść,... Beata Dla mało wymagających (1) Babeczki może i fajne , pomysł świetny, ale jest to kolejny przykład... bożka Ślicznie i pysznie (1) Lokalik nieduży, ale śliczny. A w środku? Bardzo miła obsługa i pyszne, cudne... magda rewelacja (1) Do "Fajnych Bab" trafiłam dziś przypadkiem. Ładne wnetrze, miła obsługa i co... Anna zawiodlam sie (1) tak jak powyzej juz ktos napisal- jest niewiele miejsca i ja chyba tez... what if... niezwykłe baby (1) Zjadłam już w życiu mnóstwo babeczek i muffinów, ale te są najpyszniejsze!... miśka Zawiodłam się... (1) Przyszłam do lokalu po reklamie w tv. Niestety nie ma gdzie usiąść, pani... ola b. babskie klimaty ;) (1) Po przeczytaniu artykułu o Babach postanowiłam z czystko łasuchowej... Ania Polecam (1) Jak w temacie. Warte swojej ceny! He-man Bardzo się zawiodłam. (4) Po przeczytaniu opinii namówiłam znajomych na wypad do tej kawiarni - miało... dan Majka z dzieciakami - opinia (1) pyszne pyszności i miła osbługa. Cuda, cudańka. Super, chętnie się wraca :) Majka z dzieciakami Najlepsze baby właśnie w Gdańsku! (1) Polecam wszystkim. Baby od kwaskowatych po przenajsłodsze. A pomysł na... Marta nafajniejsze babki w mieście! (1) Och i ach! Próbowałam babeczek na miejscu i na zamówienie, w obu przypadkach... Katarzyna