.... (1) Zamówiliśmy w tej cukierni babeczki na wesele (w różnych smakach). Skuszeni... Paweł Najlepsze baby w Trójmieście! (1) UWIELBIAM! Piękne, pyszne babeczki, które dają TYYYYYYLEEE szczęścia! Cudowne... Ang Polecam! (3) Rewelacja! Zamówiłam dużą babę na swoją 18-nastkę i dostałam cudo! Wszystko... Mania
Alicja Dęvicka - opinia (1) Mega super hiper ekstra! Chodzę tutaj często z przyjaciółka i obsługa zawsze... Alicja Dęvicka Polecam (1) Babeczki bardzo smaczne, ładnie wykonane i dostępne w wielu smakach. Ewelina Slubne ciasteczka (1) Witam. Zamowilam ciasteczka w ramach podziekowania dla gosci weselnych,... ika Malinka991 - opinia (1) Jak dla mnie miejsce na swój urok. Fajne baby odwiedziliśmy w niedzielę,... Malinka991 ślubny tort z babeczek - nie polecam (1) Jestem kolejną osobą która odradzi realizację zamówienia na specjalną okazję.... pani k. ODRADZAM KAŻDEMU KTO ORGANIZUJE WAŻNĄ IMPREZĘ! (1) Z początku firma wydawała się lojalna i godna zaufania - dopóki pracowała tam... Zawiedziona Koszmar! (3) Chciałabym odradzić wszystskim planującym robić wieksze zamówienia na... zdalekaodfajnychbab KOSZMAR! NIGDY WIĘCEJ! (2) niestety jestem kolejną osobą, która dołączy się do złej opinii na temat... wyprowadzonazrownowagi Nigdy więcej!!! (1) Fajne Baby już dawno przestały być fajne. Zamówienie na spotkanie biznesowe... Anna NIE, NIE, NIE (1) Drogo, niesmacznie i obsługa koszmarna - antypatyczne dziewczę za ladą. Już... E Jestem rozczarowana (3) Dlaczego nie pachnie ciastem. Pani mówiła, że pieczecie na miejscu. Moja baba... basia Lekkie rozczarowanie (1) Zacznę od tego, iż obsługa jest gorsza niż jeszcze pół roku temu. Teraz osoby... Magda Obsługa do wymiany! (1) Parę dni temu kupowałam,babeczkę dla dziewczynki na urodziny,poprosiłam o... Aga Obsługa Nie profesjonalna (1) Nie wiem kto w soboty obsługuje ale na dwie zapakowane baby obie się... niezadwolony czy fajne BABY naprawde sa fajne??? (1) bylem 09.02.2013 w Galerii Bałtyckiej i szukałem dodatków do mojego... K.J Zachęcam (1) Babeczki są dobre w porównaniu do oferowanych w innych miejscach, a poza tym... Ania hmm.... (1) W Fajnych babach już wielokrotnie robiłam zakupy, ale ostatnio dokładnie... ola