ODRADZAM KAŻDEMU KTO ORGANIZUJE WAŻNĄ IMPREZĘ!
Z początku firma wydawała się lojalna i godna zaufania - dopóki pracowała tam pani Wioleta, ale teraz jest to najgorsza firma z jaką miałam okazję współpracować. Niekompetencja, nie wywiązywanie się z umawianych spotkań i obietnic, olewanie klienta i traktowanie go jak intruza, nawet po kilkukrotnych prośbach doprowadzenia zamówienia do końca - nie udaje się to. Dwa dni przed ślubem nie mam pewności czy babeczki dotarłyby na sale, pani dzwoni do mnie i informuje, że nie rozumieją umowy (którą sami spisywali), podczas próby rezygnacji manager firmy usilnie próbuje zatrzymać klienta, ale nawet wtedy nie przyznaje się do winy, uważa, że nie popełnili żadnego błędu i robi głupca z klienta. Bardzo się zawiodłam, bo babeczki na weselu były moim marzeniem, a każdy przyzna, że wydarzenie jakim jest ślub i wesele to ważny dzień w życiu i nie organizuje się go w 3 dni, tort weselny musi być pewną usługą, a nie usługą, która do samego końca jest niewiarygodna, umowa nie spisana do końca, a do tego za każdym spotkaniem zmieniana z powodu zmian w firmie.