Babskie Studio

Studia tatuaży Makijaż permanentny

Sopot, al. Niepodległości 765

Polecam jak najbardziej! (1) Polecam serdecznie ! jak najbardziej ! Obsluga... nie ma lepszej :) Rafal bardzo zadowolona ;) (1) nie dość, że mam zrobionego swojego wymarzonego kolczyka to w dodatku szybko,... xyz Kolejna dobra opinia :D (1) Byłam z koleżanką w Świoście na tatuażu i w stuprocentach mogę polecic to... Magda
Biała Agatha wymiata !!! (1) Bardzo polecam studio świost w centrum handlowym Manhattan,obsluga Pani... Iza tak (1) Polecam piercing w wykonaniu Andzikovej. Fachowo, czysto, mozna poczuc sie... Ziuta Tongue web (1) REWELACJA! Przesympatyczne Panie, od wejścia poczułam się jak przy... Viola. Super, godna polecenia (1) Jestem bardzo zadowolona z wizyty. Robilysmy sobie z siostra taki sam... Ada Rewelacyjne studio! (1) Cóż dodać cóż ująć, lepszego w trójmieście nie ma :) Marksman Ona - opinia (2) Mam mieszane odczucia. Wszystko wygląda super, pełen profesjonalizm i dobra... Ona xyz - opinia (1) Cóż mogę więcej napisać - najlepsze studio w trójmieście, zdecydowanie... xyz RE-WE-LA-CJA & PER-FE-KCJA (1) GENIALNE i MAGICZNE MEJSCE :) PERFEKCJONIZM obleczony ARTYSTYCZNĄ AURĄ!... Żanett piercing (1) Wraz z dziewczyną daliśmy sobie zrobić kolczyki w języku i chyba nie mogliśmy... "G" cud-malina (1) bardzo polecam! przesympatyczne dziewczyny, z anielską cierpliwością do... joanna Polecam !! (1) Jak widac domowa atmosfera w połączeniu z fachową osługą to przepis na... Filip Mega pozytyw! (1) Szukałam poleconego studia i tak trafiłam na Świost...Dziewczyny są... Marta pwp - opinia (1) Tatuaż jaki robiłam w Świoście był moim pierwszym :) Zaraz po wejściu do... pwp POLECAM. (1) Po pierwsze polecam pełen profesjonalizm i podejście do klienta. Tatuaż... Angela piercing w brwi (1) zrobiłam piercing w brwii i nie żałuję, wszystkie pozytywne opinie wymienione... martinees-x Tatuaż (1) POLECAM POLECAM POLECAM POLECAM !!!!!!!!!!!!!!!!! Dziewczyny są bardzo... Kasia kolczyk w języku :D (1) z racji że już miałam, ale wyjęłam. zastanowiłam się nad studiem, i znalazłam... Aguś