Babskie Studio

Studia tatuaży Makijaż permanentny

Sopot, al. Niepodległości 765

:) (1) jestem pod wrażeniem magii ŚWIOSTA; to nie tylko "studio tatuażu", to miejsce... cioroch super (1) Kuba zrobił mi cover, nie spodziewałem sie, że efekt końcowy bedzie tak... szynkwas :) (1) od dzisiaj jestem szczęśliwą posiadaczka tatuazu zrobionego przez Kube i... M.M
PIERWSZE URODZINKI :-)) (1) Wszystkiego najlepszego z okazji 1-szych urodzin!!! Tak trzymać!!! Gratulacje... Ola N. "x 2" (2) Zrobiliśmy sobie z żona tatuaże w tym studio.Są super - najbardziej zależało... Beagle cieszę się, że tam trafiłam :o))) (1) trafiłam do ŚWIOSTa szukając studia gdzie ktoś w końciu zrozumie jak ma... Iwona Gosia - opinia (1) Mam jeden tatuaż z tego studia, jak na razie, bo nigdy nic nie wiadomo. Z... Gosia Smok (1) Gorąco POLECAM !!!! Korzystałem z usług Kuby i od dłuższego czasu jestem... Krzysztof Dudzik Ziomki (1) ja szukam studia tatuażu oceniając galerie na stronie, to jest podstawa!!!... dj kiloff Sabina - opinia (1) To Kuba`ś Puchatek, dla którego tatuowanie jest jak miodek, czyli tym, co... Sabina polecam (1) polecam jak najbardziej!!!!!!!!!!! z*******e pomysły.... no i wyszedłem z... Versus Ola - opinia (1) A ja mam super kolczyki!!!!! :-) Oddałam się w dobre ręce i jestem zadowolona! Ola :) (1) Szybko, Tanio, rewelacyjnie i bezboleśnie:) Ogromna pomoc w kwestii wyboru... Tre AC MILAN !!! (1) Polecam jak najbardziej to wspaniałe studio, miła obsługa zapewni mam... sawczen polecam! (1) Świost to nie tylko zwykłe studio tatuażu i piercingu, to też fajne miejsce... Meggy AZS - opinia (1) Jedno z ciekawszych studiów w 3mieście jeżeli chodzi o klimat, przede... AZS