Bad Mojo Tattoo

Studia tatuaży Usuwanie tatuaży

Gdańsk, Romana Dmowskiego 15/16

SUPER EKIPA (1) Super klimat, spoko ceny, rozmowy na luzie. Już niedługo wracam po więcej. SKATE GIRL Świetne studio tatuażu! (1) Wspaniała atmosfera, bardzo sterylnie, jestem bardzo zadowolona z tatuażu. Na... Magda Super :) (1) Robiłam tutaj swój 2 tatuaż i jestem bardzo zadowolona :) super kontakt,... Daniela
Pierwszy tatuaż (1) Poszłam do Bad Mojo Tattoo wykonać swój pierwszy tatuaż i kompletnie nie... Klaudia Najlepsze studio i artyści! (1) Długo przeglądałam inne studia i szukałam artysty, który najlepiej wykona mój... Alicja Marzejon Najlepsze studio w trójmiescie!!! (1) Polecam wszystkim Bad Mojo . Obsługa super! W szczególności polecam Kostyana... Wojtek Pierwszy tatuaż / My first tattoo (1) Jestem bardzo zadowolona z usług tego studia tatuażu. Nigdy nie... Patrycja Super ! (1) Prawdziwi profesjonaliści. Polecam Kostyana. Mistrz tattoo o niesamowitych... Karol wszystko mega sprawnie i profesjonalnie (1) Termin szybko został ustalony, tatuażysta pomógł mi wybrać miejsce tatuażu i... klaudiammc