Bagażówka, przeprowadzka Gdynia Pogórze i okolice

Witam,
poszukuję transportu w okolicach Pogórza na koniec przyszłego tygodnia (piątek 24go). Niewielka odległość (trasa Suchy Dwór-Pogórze) głównie kartony z rzeczami oraz z większych gabarytowo: pralka, tv, głośniki, 2 regały oraz kanapa. Pomoc przy załadunku i wniesienie (budynek z windą I piętro)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Bagażówka, przeprowadzka Gdynia Pogórze i okolice

Na przyszłość polecam wszystkim Firmę Adi Transport Przeprowadzki z Gdynii. Można do nich zadzwonić nawet w ten sam dzień przed przeprowadzką, ja musiałam opuścić dzień wcześniej wynajmowane mieszkanie, stąd na zaraz potrzebowałam jakiejś firmy samym wieczorem, znalazłam ich stronę, zadzwoniłam, za godzinę bez problemu przyjechał meblowóz oraz dwóch Panów, którzy wręcz biegali z moimi kartonami i meblami. Wszystko odbyło się szybko i niedrogo. Jeszcze raz Polecam i Pozdrawiam panów

Re: Bagażówka,Taxi bagażowe, przeprowadzki Gdańsk

Ast transport- przeprowadzki- przewozy expresowe tel: 889-44-04-04 gdańsk ,sopot, gdynia

Inne tematy z forum

Przeprowadzka - jaką firmę polecacie? (61 odpowiedzi)

Hej! Jaka firmę przeprowadzkową polecacie?? Za dwa tygodnie mnie to czeka i chciałabym...

Meble biurowe na zamówienie - najlepsza firma? (21 odpowiedzi)

Hej, szukam firmy z Trójmiasta, która zajmuje się produkcją mebli na zamówienie - chodzi o meble...

Taras z desek kompozytowych - (71 odpowiedzi)

Czy ktoś ma taras z desek kompozytowych? Polecacie jakieś konkretne firmy? Jak deski się...