DK - opinia (1) Jakaś totalna masakra! Pracownicy są (...) niemili i niepomocni. W ogóle... DK Brak podejścia do dzieci (1) Ostatnio zdecydowaliśmy się zostawić swojego 3-letniego synka w tym miejscu.... Adam ŚWIETNY PLAC ZABAW (1) Przemiła obsługa, atmosfera, urodziny! Jan
Po remoncie-bardzo fajnie (1) Kolorowy plac, opiekunki przemiłe, przepełniony zawsze zadowolona mama ZDECYDOWANIE NIE POLECAM I ODRADZAM!!! (1) idealny przykład jak NIE powinien wyglądać plac zabaw dla dzieci oraz jego... Tamara Brud, oblsuga rozszczeniowa (1) W dzniu dziesiejszym niestety z niewiedzy skorzystalam z tego placu zabaw ze... Mama nieporozumienie (1) Nie polecam.obsługa dramatyczna, podobno wie co robi bo pracuje tam od lat.... Gosia niebezpieczna sala zabaw - odradzam (1) Mój syn bawił się dzisiaj na tym placu zabaw i uległ wypadkowi. Na czole ma... Joanna Brak opieki (1) Nie polecam, Pani przy kasie nie monitoruje w ogóle co robią dzieciaki. Jest... ew urodziny (1) Moja córka miała dzisiaj urodziny w bajkowym labiryncie. Pani animatorka w... niezadowolona mama Słaby (2) Brak opieki. Dzieci młodsze nie są wpuszczane. Odradzam. Tomasz niebezpieczny wypadek (1) Mój syn poważnie rozciął sobie głowę na tym placu-5 szwów i wizyta na... Swoboda super plac zabaw (1) Obsługa super, miłe i uśmiechnięte Panie. Korzystam z tego placu przynajmniej... Mama Zosi super plac zabaw - warto polecić (1) Przed skorzystanie z placu zabaw, przeczytałem Wasze opinie na jego temat.... tata Nigdy więcej (1) na plac zabaw niestety nie może wejść dziecko wraz z rodzicem .to nie jest... Ojciec Polecam (1) Nie wiem jak było wcześniej ale byłyśmy z córką na tym placu w zeszłym... Patrycja Reluga