Miejsce godne zaufania (1) Mój pięcioletni syn uczęszcza do tej placówki od prawie dwóch lat.Panie,... Tomasz Polecam (1) Bajlandia to miejsce do którego od prawie dwóch lat moja 4 letnia corka... Grzegorz Kozłowski Gorąco polecamy !!! (1) Nasz synek chodzi do Bajlandii już drugi rok, jest przeszczęśliwy ( i my... Agnieszka
rewelacyjne miejsce dla dzieci (1) moja córka uczeszcza do Bajlandii od 2.5 roku zycia. Opieka jest wspaniała,... Kika 100% polecam (1) Mój synek chodzi już dwa lata,uwielbia chodzić do przedszkola,obiady też jemu... sylwia polecam (1) córka chodzi juz 2 lata .bardzo dobrze sie rozwija i uwielbia panie z... iwona Gorąco Polecam (1) Moje dziecko uczęszcza tam od początku ok 1,5 roku.Polecam wszystkim bo wiem... kj Basia - opinia (1) Moja córka, Karolinka, chodzi do Bajlandii już rok. ja jestem bardzo... Basia alexa12 - opinia (1) Mój syn uczęszcza do Bajlandi i jest zachwycony. Gdy przychodzę po syna po... alexa12 Monika - opinia (1) To znakomite miejsce, w którym dzieci aktywnie spędzają czas.Profesjonalna... Monika Bajlandia - szczerze odradzam. (1) Ponizej przedstawiam b. skrocony opis tygodniowego pobytu synka w tej... Przemysław