Bałagan w papierach

Do tej pory nie miałam złego zdania poza kolejkami do rozliczenia Pitów, wszystko udawało mi się załatwić bez problemu aż do nie dawna. Okazało się iż moje dane nie zostały zmienione mimo mojej wizyty w US i wypełnieniu odpowiednich dokumentów. Co ciekawe niezły bałagan mają bo część danych z jednego formularza aktualizacyjnego zostały zmienione a reszta nie ;/ Musiałam się fatygować raz jeszcze, dopytywać się i wypełniać raz jeszcze wszystko. A wszystko wyszło przy rozliczeniu rocznym online. Gdyby nie to, pewnie w ogóle żyła bym w pełnej świadomości dawno zmienionych danych. Porażka!

Jeśli chodzi o kontakt telefoniczny, to owszem niemiła Pani od razu odbiera i niemiło łączy z danym działem lecz tam nikt nie raczy odebrać.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Miałam podobną sytuację! Właśnie z takich powodów w nowej firmi zdecydowałam się na outsourcing usług finansowych. I mam wreszcie spokój z papierkami. Zwłaszcza, że takiej firmie można zlecić na prawdę wszystko: https://estelligence.com/uslugi/grupa-kapitalowa/ Tutaj przykładowa lista ale w każdym mieście znajdą się profesjonaliści, którzy są w stanie nam pomóc.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0