I Urząd Skarbowy w Gdyni

Urzędy skarbowe

Gdynia, Władysława IV 2/4

Zszokowany (2) Po dość długim czasie zagiściłem dziś w Urzędzie i przeżyłem szok, nie dość... Mile zaskoczony j.che - opinia (4) Bylem tam kilka razy z powodu spadku. Zawsze kolejki a czasu stać nie ma. Ta... j.che Księgowość (1) Duży plus dla urzędu za tak miłego i cierpliwego pracownika z księgowości.... Zadowolony klient
wzór urzędnika (1) W sierpniu tego roku odziedziczyłem w spadku mieszkanie po mojej Mamie... jan sobuś Przesympatycznie (2) Pani Beata Krupińska okazała się przesympatyczną, uprzejmą, uśmiechniętą,... Małgorzata Pani Beata Krupinska (1) Chcialabym podziekowac Pani Beacie Krupinskiej za pomoc, nieslychana... Dorota Nowacka Wspaniala Pani Urzednik (1) Chce podziekowac Pani Beacie Krupinskiej za pomoc mnie i mojemu... Gabriela Goralewski Podatek od kupna samochodu (1) Chciałbym podziękować przesympatycznej i bardzo miłej Pani, która zajmuje się... Sebastian Urzędnik z wielkim sercem (1) Bardzo serdecznie chcielibyśmy podziękować Pani Beacie Krupinskiej za pomoc w... Hanna z Hamburga zaświadczenie / podatek od darowiz (1) załatwienie sprawy w wydz podatku od darowizn wydłwało się beznadziejne ...... JN Serdeczne podziękowanie (1) Składam serdeczne podziękowanie za profesjonalną obsługę i pomoc w... Rafa Jest super! (1) Jestem naprawdę pod wrażeniem gdyńskiego Urzędu Skarbowego. Spotykam się tam... Marcela Bardzo miłe zaskoczenie (1) W urzędach skarbowych bywam często i muszę przyznać, że to jest mój ulubiony... interesant Sala obslugi (1) Jedyny plus- nowa sala obslugi. Pani w kancelarii bardzo nieuprzejma. Bardzo... Ramona Dawno nie zostałam tak miło obsłużona! (1) pan w okularach na sali obsługi (bardzo miły) szybko załatwił sprawę, którą... Joanna Mach Nowa sala, nowa lepsza zmiana? (1) Byłam dzisiaj złożyć w urzędzie PIT-28. Nie dość, że na sali obsługi wkońcu... Barbara Obsługa na wysokim poziomie (2) Skladałem Pcc-3 od zakupu auta i sd czyli darowiznę, urzędniczka... Podatnik Niski poziom obsługi (1) Przy zgłaszaniu pożyczki od członka rodziny chciałam o coś spytać, pani... ja Szybki zwrot (1) Zwrot podatku jak co roku szybko i sprawnie Zzz zwrot podatku z zagranicy (1) W dniu dzisiejszym skontaktowałam się z I US w sprawie zwrotu podatku z... Bogumiła