I Urząd Skarbowy w Gdyni

Urzędy skarbowe

Gdynia, Władysława IV 2/4

Dobry Urząd (1) Panie z okienek na parterze bardzo miłe, ogólnie nie ma dz czego się... Tom podziękowanie (1) Dziękuję za miłą i uczynną obsługę Pani Magdalenie K. z okienka nr 7. Dzięki... Asia sprawa CIT 8 (1) Miłym głosem Pani z nr tel 258 US I w Gdyni obsłużyła mnie tak kompetentnie,... Witold Toczyski
pomocny urzednik (1) Prawdą jest, że urzędnik urzędnikowi równy w jakości podejścia nie jest, a... Teresa Czas na zmiany w personelu (2) Podczas składania PITów oraz kilkugodzinnego oczekiwania w kolejce chcialam... Ania super!!! (2) Duży plus za szybkie rozliczenie PIT-37!!! Ekspresowe tempo,złożony dokument... Marta Pisk zamiast porady (3) Nie mialam szczescia dodzwonic sie wiec nie moge sie wypowiedziec na temat... Monika rzeczowo i na temat (1) zostałam dzisiaj bardzo dobrze poinformowana. rzeczywiście trzeba było... G K dział darowizn super (1) Telefonicznie uzyskałem pełną i kompetentną odpowiedź w ww, dziale od... drrr nadgorliwość gorsza od faszyzmu (1) nie pierwszy raz zostałem wezwany do urzędu i jak zwykle Pani Z.R. chcąc mi... Jerzyk Czy ktoś pracuje? (1) Dziwię się euforii w jaką popadają autorzy wypowiedzi nt IUS Gdynia. Ja... Barbara Absolutnie zadowolony (1) Mam porównanie z kilkoma urzedami z Warszawy, Poznania i Bydgoszczy.... Krzysztof Absolutnie genialnie (2) Jestem szalenie zadowolony, że jestem w obszarze tego urzędu. Po prostu... Darek godziny otwarcia (2) przynajmniej jeden dzień w tygodniu kasy powinny być czynne dłużej np do 18. steve petent? (1) Ludzie, skończcie z tym okresleniem "petent", bo mam wrażenie, że wszystkie... Maria jak na US to niezle. (1) Jak na razie mialem kilka wizyt, z obsluga zalezy jak sie trafi, w okienkach... Bonhart Bardzo Zadowolony (1) Witam.Odkąd zacząłem pracować i się rozliczać w Urzędzie Skarbowym 1 w... Sebastian urzędnicy XXI wieku w komuszym budynku (1) Wiadomo, ze wizyta w US do miłych nie należy, zwłaszcza gdy jest się wezwanym... ruth Ja nie (1) Pani Wioletta W. nie wykazała żadnego zrozumienia ani chęci pomocy, wyjaśniła... BT Ja też:) (1) Uważam, że to najlepszy Urząd Skarbowy. Wszyscy są niezwykle uprzejmi i... Wiesia